"Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

12 Dev Adam iyi başladı

2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme gurubundaki ilk maçında Ukrayna'yı 86-73'lük skorla geçen (A) Milli Takım'da Menajer Harun Erdenay, sergilenen basketbolun kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Harun Erdenay, önemli ölçüde takımını yenileyen ve genç bir kadroyla İstanbul'a gelen Ukrayna'nın kendileri için başlangıçta kapalı kutu olduğunu belirterek, ''Ukrayna karşısında iyi bir basketbol oynayarak sonuca gittik. İlk periyot haricinde etkiliydik. Özellikle Kerem Tunçeri, Hidayet ve Oğuz'un hücum performansları skor açısından bizi taşıdı'' diye konuştu. Artık 6 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Belçika ile oynayacakları maça konsantre olmaya çalıştıklarını aktaran Erdenay, ''Artık hedef Belçika. Rakibimizi orada yenerek 2'de 2 yapmak ve Fransa karşısına bu şekilde çıkmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

TANJEVİC NE DEDİ?

(A) Milli Basketbol Takımı Baş Antrenörü Bogdan Tanjevic, Ukrayna ile yaptıkları maçta takımın hücumdaki performansından memnun olduğunu, ancak savunmadan memnun kalmadığını söyledi. Tanjevic, düzenlediği basın toplantısında, Ukrayna'nın şut yüzdesinin iyi olduğunu belirterek, ''Özellikle oyun kurucu pozisyonundaki oyuncuların savunmasından memnun değilim, ancak önümüzdeki maçlarda savunmada da daha iyi oynayacağız'' dedi.

BUGÜN BRÜKSEL YOLCUSU

Öte yandan (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, 6 Eylül Cumartesi günü Belçika ile yapacağı ikinci karşılaşma için bugün başkent Brüksel'e gidecek. Ay-yıldızlı ekip, bugün saat 14.05'de uçakla Brüksel'e hareket edecek. A Mlliler, 6 Eylül Cumartesi günü Charleroi kentinde TSİ 21.00'de başlayacak maçın ardından 7 Eylül Pazar günü yurda dönecek.

05.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Erivan'da tek gündem Türkiye

  12 Dev Adam iyi başladı

  Federasyon Terim'in 55. yaşını kutladı

  Ümit Özat'ın tahlilleri temiz çıktı

  FIFA, 19 Mayıs Stadı'nın zeminini denetledi

  Golfte Turkish Open'a rekor katılım

  Nadal ve Serena Williams turladı

  Türk taraftarlar zengin ediyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır