"Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kitaplar okuyucularını bekliyor

TÜRKİYE Diyanet Vakfı’nın düzenlediği “27. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı” İstanbul-Sultanahmet ve Ankara-Kocatepe camileri avlusunda açıldı. 26 Eylül’de sona erecek olan fuarlarda tam 50 bin kitap okuyucularla buluşacak.

Fuar kapsamında Kocatepe Camii avlusunda 70, Sultanahmet Camii avlusunda 108 olmak üzere toplam 178 stant kuruldu. Fuar müdavimlerinin vazgeçilmez uğrak yerlerinden biri olan Yeni Asya Neşriyat bu sene de kitap fuarlarındaki yerini aldı. Yeni Asya Neşriyat Sultanahmet’te 53, Kocatepe’de ise 37 nolu standlarda okuyucularıyla buluşacak.

Konu hakkında bilgi aldığımız Yeni Asya Neşriyat Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun, her sene geleneksel olarak yapılan kitap fuarlarında Yeni Asya Neşriyat olarak bu sene 300 ila 400 arasında yayın ile yerlerini aldıklarını belirtti. “Kitap fuarları yayıncılar ile okuyucular için bir buluşma noktasıdır. Biz de okuyucularımızla burada buluşacağız” diyen Altun, fuarlarda özel indirimler ve kampanyaların okuyucuları beklediğini ifade etti. İmza günleri ile de okuyucu-yazar buluşmasını sağlayacaklarını belirten Altun şu bilgileri verdi: “Yeni Asya Neşriyat yeni yayınlar ve özel indirimler ile fuarda yer alacak. Ramazan ayına özel bir şekilde Ramazan-İktisat-Şükür Risâlesi yeni tarzda ve indirimli olarak satışa sunulacak. Bunun yanında bir de Hadis kampanyamız var. Bu çerçevede Camiüssağir Külliyatı, özel olarak hazırlanan kutusunda ve indirimli bir şekilde satılacak. Ayrıca Yeni Asya gazetesinin cüz cüz Kur’ân kampanyasında veri-len ve çok beğenilen hatim cüzleri, özel paketlerinde ve indirimli olarak okuyucunun beğenisine sunulacak. Risâle-i Nur Külliyatı’nın küçük, orta ve büyük boylarında da özel indirimler var. Çocuk kitaplarımız da fuar indirimleriyle okuyucuların istifadesine sunulacak.”

Fuarda kredi kartıyla satışın da yapılacağını belirten Altun, “Fuarın ilk gününde en çok ilgi gören yayınlarımız arasında ilk sırayı yine Risâle-i Nur Külliyatının yeni tanzimle hazırlanmış küçük, orta ve büyük boyları ile Küçük Risâleler aldı. Bunun yanında cevşen ve tesbihatlar ve özellikle yeni hazırlanan orta boy cevşen kitabımız da yoğun ilgi görüyor. Ayrıca Bediüzzaman Said Nursî’nin İstanbul Hayatı, Nur Menzilleri, Yakarışlar gibi yep yeni eserler ile Nefis Muhasebesi gibi hiç eskimeyen eserler de görücüye çıktı ve oldukça ilgi görmekte” şeklinde konuştu.

Altun son olarak bütün okuyucularını Yeni Asya Neşriyat’ın standına dâvet ettiklerini belirtti.

Umut YAVUZ / İstanbul

08.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kitaplar okuyucularını bekliyor

  Balkanlardaki Osmanlı mirasına restorasyon

  Türküler, çocuklarımıza yazdığımız mektuplardır

  Mevlânâ’ya ziyaretçi akını

  Karagöz için yol haritası

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır