"Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Gül: Azeriler memnun

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan’la görüşmelerden Azerbaycan makamlarının memnuniyet duyduğunu gördüğünü ifade etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan’la görüşmelerden Azerbaycan makamlarının memnuniyet duyduğunu gördüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı Gül, Esenboğa Hava Limanında Azerbaycan’a gerçekleştirdiği günübirlik çalışma ziyareti ile ilgili açıklama yaptı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile gerçekleştirdiği görüşmelerin her bakımdan yararlı geçtiğini belirten Gül, iki ülke arasında ikili bölgesel ve uluslararası gelişmelerle ilgili olarak yakın temas ve görüş alışverişinde bulunulması gereğinin bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Aliyev ile iki ülkeyi ilgilendiren bütün konu ve sorunları geniş biçimde ele aldıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Gül, geleceğe dönük sorunların çözülmesi için atılması gereken adımlar üzerinde durduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Gül, Aliyev ile Gürcistan’da yaşanan ve bütün bölgeyi ilgilendiren gelişmelere ilişkin görüşlerini paylaştıklarını ifade ederek, “Konuşarak, görüşerek çözüme kavuşturulamayacak hiç bir bölgesel sorun ve ihtilafın bulunmadığı konusunda mutabık kaldık. Bölge sorunlarının barışçı yollardan ve diyalogla çözümlenmesi iki ülkenin her zaman savunduğu temel ilkelerdir’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Ermenistan’a gerçekleştirdiği ziyaret ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ile yaptığı görüşmeler hakkında Aliyev’e geniş bilgi verdiğini de belirterek, Aliyev ‘in bu konuyu ilgi ve takdirle izlediğini söyledi. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Gül, bir soru üzerine, Ermenistan’la görüşmelerden Azerbaycan makamlarının memnuniyet duyduğunu gördüğünü ifade etti. Gül, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in Ermenistan’la yaşanan sorunun çözümüne yönelik olarak iyi niyet içinde olduğunu belirtti.

12.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  7 yıl oldu, 11 Eylül’ün sırrı aydınlatılamadı

  ERGENEKON'UN BAĞLANTILARI DA 12 EYLÜL'DE

  Aşırı laiklik özgürlüğe engel

  Bu da Belçika Danıştay’ı

  Düşmanlıkla hiçbir yere gidilmez

  Askere ABD desteği

  Gül: Azeriler memnun

  Önlük gitti, forma geldi

  Onlar hâlâ tarlada çalışıyor

  Sabit telefondan daha ucuza konuşun

  Camilerin süsü avizeler, Konya’dan

  Demokraside antidemokratik sektelere yer yok

  Darbeye karşı demokrasi nöbeti

  12 Eylül’ün son mağduru

  Güler: Ermenistan’dan elektrik alımı yok

  Otomobilde 3 bin 500 mermi

  Bala’da 4,1’lik panik

  Vefalı kedi 9 yıl sonra eve döndü

  Büyük deneydeilk safha tamam

  New Jersey’de Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi

  7.5 milyar yıl önce ölen yıldız göz kırptı

  Kalp sağlığınız için dişlerinizi fırçalayın

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır