"Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

UEFA Terim'e soruşturma açtı

BELÇİKA'NIN resmi televizyonu VRT, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında soruşturma açıldığını iddia etti. İki ülke arasında Çarşamba akşamı yapılan maçta Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Rene Vandereycken ile Fatih Terim arasında yaşanan tartışmanın UEFA tarafından araştırıldığı belirtilen teleteks haberinde, iki teknik adamın birbirine çirkin hareketlerde bulunduğu ve özellikle Terim'in ceza alacağı iddiasına yer verildi.


12 Dev Adam Ukrayna önünde

POLONYA'DA düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde "C" Grubunda yer alan A Milli Takımımız, bugün dördüncü maçında Ukrayna deplasmanına çık

F.Bahçe'nin rakibi Hacettepe

FENERBAHÇE ile Hacettepe takımları, Süper Lig'de bugün yapacakları maçta 40 yıl sonra karşı karşıya gelmiş olacak. Ankara 19 Mayıs Stadında saat 19.00


  Bobo'yu 50. gol heyecanı sardı

BEŞİKTAŞ'IN son dönemde parlayan yıldızı olan Brezilyalı futbolcu Bobo'yu, 50. gol heyecanı sardı. Siyah-beyazlı forma altında şu ana dek resmi maçlarda toplam 48 gol atan ve mevcut kadrodaki en golcü futbolcu özelliğine sahip olan Bobo, 2 gol daha attığı takdirde Beşiktaş'ta 50. golüne ulaşacak.


  Türkiye Kupası 2. kademe maç kuraları çekildi

FUTBOLDA, Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapıldı. Mövenpick Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine, Futbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.


  İpek Şenoğlu Endonezya'da yarı finale yükseldi

MİLLİ sporcu İpek Şenoğlu, Endonezya'da düzenlenen 225 bin dolar ödüllü WTA Tenis Turnuvası'nda çiftlerde yarı finale yükseldi.


  Basketbolun sihirbazları Türkiye'ye geliyor

DÜNYACA ünlü basketbol şov takımı Harlem Gezginleri (Harlem Globetrotters), Ankara, İzmir ve İstanbul'da basketbolseverlerle buluşacak.


  Pekin'de 2 Türk sporcu daha yarı finale çıktı

PEKİN'DE devam eden 2008 Paralimpik Oyunları'nda okçuluk dalında Özgür Özen ve Gizem Girişmen yarı finale yükseldi.


   SÜPER LİG'DE BU HAFTA


  Terim'e ders oldu



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır