"Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Büyüme hedefini tutturmak zor

TİCARET Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, iç talep canlandırılamazsa, Türkiye’de özel sektörün yatırım yapacağı ortam oluşturulamazsa, sene sonunda büyümede yüzde 4,5 hedefinin tutturulamayacağını söyledi.


Cari işlemler riski büyük

TÜRKİYE İş Bankası bülteninde, cari işlemler açığının yüksek seviyesinin Türkiye’yi diğer bir çok gelişmekte olan ülke ekonomisinden ayırdığı ve riskl

Şimşek: IMF ile diyalog sürüyor

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu ile diyaloğun teknik düzeyde devam ettiğini belirterek, ‘’Türkiye’nin rekabet gücünü artırmaya yön


  Rusya’dan enerji teminatı

RUSYA Federasyonu Ankara Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Rusya’nın, Türkiye başta olmak üzere ortakları için güvenli enerji tedarikçisi olmaya devam edeceği belirtildi.


  Kavurucu sıcakta isot temizliği

ŞANLIURFA'DA ekonomik durumu iyi olmayan ailelere mensup bazı kadınlar ve okul çağındaki çocuklar, Ramazan ayında sıcak havaya rağmen, saplarından ayırdıkları çuvallarca taze biberi temizleyerek kazandıkları parayla geçinmeye çalışıyor.


  Nar, üreticisinin yüzünü güldürdü

Gaziantep’in nar üretim merkezi olan Oğuzeli ilçesinde, hasada başlandı. Nar üreticileri bahçelerinden hasat ettikleri narları, kilogramı 0,90 YTL ile 1 YTL arasında değişen fiyatlardan tüccara satıyor.


  Elektrik zammında gözler EPDK’da

DAĞITIM şirketleri enerji maliyetlerindeki artış sebebiyle konutlara ve sanayiye yaptıkları perakende satış fiyatının yeniden revize edilmesi için EPDK’ya başvurdu. Zammın faturaya yüzde10 oranında yansıması bekleniyor.


  Sosyal Güvenlik’te yeni dönem, 1 Ekim’de başlıyor

SOSYAL Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 1 Ekim’de yürürlüğe girecek maddeleri ile sosyal güvenlik alanında yeni bir dönem başlayacak.


  Siyasî kriz telefoncuları da vurdu

MOBİL İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Uğur Çetindağ, siyasi ve ekonomik krizler ve bunun oluşturduğu ekonomik durgunluğun cep telefonu satışını azalttığını söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır