"Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

UEFA Kupasında 3 temsilcimiz bu akşam sahne alıyor: Bellinzona-Galatasaray | Beşiktaş-Metalist Kharkiv | Kayseri-Paris Saint Germain


Beşiktaş Avrupa Kupasında 129. maçında ter dökecek

BEŞİKTAŞ, Ukrayna'nın Metalist takımıyla bugün yapacağı UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Avrupa kupalarındaki 129. karşılaşmasına çıkacak. ''Kara Kartal

Galatasaray'a İsviçre'den rakip dayanmıyor

AVRUPA kupalarında İsviçre temsilcileriyle bugüne kadar 6 kez eşleşen Galatasaray, bu eşleşmelerin 5'inde adını bir üst tura yazdırmayı başararak önem


  Yanal ideal kadroyu erken kurdu

TÜRKCELL Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Trabzonspor'da, bu sezon kadro istikrarı da erken sağlandı. Bordo-mavililer, ligin ilk haftasındaki Ankaraspor ve ligin ikinci haftasındaki Ankaragücü maçında aynı kadroyla sahaya çıkarken üçüncü haftadaki Beşiktaş maçında diğer maçlardan farklı olarak sakatlığı bulunan Yattara'nın yerine Tayfun 11'de görev yaptı.


  Avrupa'da sadece 6 maç oynadı

BEŞİKTAŞ'IN UEFA Kupası 1. tur ilk maçında bugün karşı karşıya geleceği Ukrayna'nın Metalist takımı, Avrupa'da tecrübesizliği ile dikkat çekiyor.


  Kadrosunda 8 İtalyan oyuncu var

UEFA Kupası 1. turunda Galatasaray'ın rakibi olan ve ilk maçta bugün sarı-kırmızılı ekibi konuk etmeye hazırlanan İsviçre'nin Bellinzona takımı, Avrupa kupalarında tecrübesiz bir ekip olarak dikkat çekiyor.


  Fransa'nın en köklü kulübü

KAYSERİSPOR'UN bugünkü rakibi Paris Saint Germain 2008-2009 sezonu'nda hem Fransa Ligi'nde hem de Avrupa'da başarılı olabilmek adına kadrosuna birçok güçlü futbolcuyu dahil etti.


  Ertuğrul Sağlam 21. Avrupa Kupası sınavına çıkıyor

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İstanbul'da Ukrayna'nın Metalist takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da bugünkü mücadeleyle kariyerindeki 21. Avrupa kupası maçına çıkacak.


  Boydak Grubu Kayseri-PSG maçına 5 bin bilet aldı

Bodyak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Kayserispor'un bugün UEFA Kupası 1. turunda Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımıyla oynayacağı maç için 5 bin adet bilet satın aldı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır