"Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Demokrasiye giden yolu Menderes açtı

Toptan, “Çünkü o ve arkadaşları, siyasî ve demokrasi hayatımızda yeni ufuklar açarak çok partili hayata girişin, halkın demokratik yollarla ülke yönetiminde söz sahibi olmasının, özgür seçimlerle iktidarın belirlenmesinin aydınlık kapısını açmışlardır. Vefatı milletimizde derin yaralar açan merhum Menderes, yenilikçi ve alçakgönüllü bir devlet adamı olarak gönlümüzde yaşamaya devam etmektedir” dedi.


O KİTAPLARIN İMHASI GEREKİR

İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük kitabındaki darbe övgüleriyle ilgili olarak Bakan Çelik'le bürokratlarının “Yanlış yapılmış, seneye düzeltilecek” açıkl

Eruygur düştü, boynu kırıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanıp Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan E. Org. Şener Eruygur’un cezaevinde merdivenden düşere


  Validen tuhaf talimat

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, eğitimde ‘millîlik’ şuurunu arttırmak gerekçesiyle ilköğretim 4. ve 5. sınıf öğrencilerine İstiklal Marşının 10 kıtası ile Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ezberleme talimatı verdi.


  Yüksek faizin sebebi israf

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası Başkanlığı ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı, ‘’Başkentte israfın önlenmesi’’ için ortak bir çalışma ve işbirliği başlattı.


  10 bin öğretmen alınacak

MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Ekim ayında alımı yapılacak 10 bin öğretmenin Kasım ayı itibariyle göreve başlayacağını bildirdi.


  Düzelen siyasî ilişkiler turizme de yansıdı

SURİYE Turizm Bakanı Dr. Sadullah Ağa El Kala, Türkiye ile Suriye arasındaki siyasi ilişkilerin turizm alanında da sonuçlarını gösterdiğini söyledi.


  Hemzemin geçitte kaza: 2 kişi öldü

KIRKLARELİ'NİN Babaeski ilçesine bağlı Büyük Mandıra beldesinde, hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı otomobildeki karı koca öldü.


  PKK-KDP haraç kavgası

AVRUPA'DA gelir kaynakları yakın takibe alınan, yapılan operasyonlar sonrası zor duruma düşen terör örgütü PKK’nın, finansman krizini aşmak için Irak’ın kuzeyindeki köylerde yaşayan Kürtlerden ve bölgeye yatırım amacıyla gelen iş adamlarından haraç toplamaya çalıştığı bildirildi.


  Polis muhabere sistemini yeniliyor

EMNİYET Genel Müdürlüğü muhabere sistemlerinde kullandığı telsiz teknolojisini yenileme çalışmaları kapsamında, ‘’Tetra’’ adı verilen yeni bir sistemi ilk olarak Ankara’nın Polatlı ilçesinde kullanmaya başladı.


  Yardımlar gizlilik içinde yapılmalı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ticaret Borsası tarafından, Diyarbakır’da bin 200 aileye gıda yardımı yapıldı.


  ‘Utandırmayan yardım’ sevindiriyor

MUĞLA Belediyesi zabıta ekipleri, ‘’utandıkları için’’ iftar çadırından yemek almaya gelemeyen vatandaşlar ile hasta ve yaşlıların yemeklerini evlerine götürüyor.


  İstanbul’da karanlık günler

İSTANBUL'UNBeşiktaş, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı semtlere 19 ve 20 Eylülde elektrik verilemeyecek.


  Yeni yurt ihtiyacı var

YÜKSEKÖĞRETİM Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül, yeni kurulan üniversitelerin yurt ihtiyacını artırdığını belirterek, ‘’Yeni yurtlar yapılıyor.


  Öğretmen yolu gözlüyorlar

ARDAHAN'IN merkeze bağlı Beşiktaş köyünde 60 ilköğretim okulu öğrencisi, okullarına öğretmen ataması yapılmadığı için henüz eğitime başlayamadı.


  Öğretmenler olimpiyat şampiyonu yetiştirecek

TÜBİTAK, Türkiye’nin uluslararası bilim olimpiyatlarında altın madalya sayısını arttırmak için öğretmenlere yönelik eğitimler düzenleme kararı aldı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır