"Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ramazan

YASEMİN’İN İFTAR TENCERESİ

Patlıcanlı kebap

MALZEMELER (8 kişilik)

l 1/2 kg. koyun eti

l 100 gr. kuyruk yağı

l 4 adet patlıcan

l 1 çorba kaşığı salça

l Domates, sivribiber

l 2 adet soğan

l Nar ekşisi

l Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI

Et ve kuyruk yağı kıyma makinesinden geçirilir. İçine tuz, karabiber, salça eklenir. İyice yoğrularak yumurta iriliğinde yuvarlak köfteler hazırlanır.

Patlıcanlar enine üçe kesilir. Şişlere sırasıyla patlıcan dilimi ve köfte dizilir.

Şişe dörde bölünmüş domatesler, biberler ve soğanlar dizilip, kömür alevinde közlenir.

Kebabın üzerine nar ekşisi gezdirilip servis yapılır. Afiyet olsun.

YASEMİN DİKMETAŞ

19.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  RAMAZAN TAKVİMİ

  GÜNÜN DUÂSI

  Kardeş ülke Pakistan’da Ramazan

  Ramazan ayında Müslüman olduğunu hatırlayanlar

  Teravih namazıyla ilgili bazı hususlar

  Allah yolundan dökülen damlalar

  Abdullah bin Revâhâ (ra) namaza çok dikkat ederdi

  YASEMİN’İN İFTAR TENCERESİ

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır