"Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İslâm karşıtlığını kabul edemeyiz

Müslüman toplum ileri gelenlerine Başbakanlıkta iftar yemeği veren Avusturya Başbakanı Alfred Gusenbauer, yasadışı bazı grupların eylemlerinin arkasına sığınarak değişik din ve kültür mensuplarını seçim propagandasına malzeme yapmanın çok çirkin ve kabul edilemez olduğunu söyledi. Gusenbauer konuşmasında isim vermeden aşırı sağcı Özgürlükçüler Partisi lideri Heinz Christian Strache’in seçim propaganda afişlerinde kullandığı “Türkiye ve İslâm karşıtı” sloganları tasvip etmediğini ve kınadığını belirtti.


Obama, anketlerde bir adım önde

ABD’DE 4 Kasımda yapılacak başkanlık seçimi yaklaşırken, Demokrat Partinin adayı Barack Obama, son anketlerde Cumhuriyetçi rakibi John McCain’in yenid

Moskova yönetimi, Latin Amerika'ya yardım eli uzattı

RUSYA, Soğuk Savaş dönemindeki müttefiki Nikaragua’daki solcu hükümete yardım önerisinde bulundu.


  Kadima’nın yeni başkanı Livni oldu

İSRAİL'İN bütün belli başlı televizyon kanalları, Kadima Partisi’nin sandık çıkış anketlerine göre, Kadima’nın yeni başkanını ve muhtemel Başbakan adayını ilan etti: Tzipi Livni.


  Bush, krizi fark etti

ABD Başkanı George Bush, Alabama ve Florida eyaletlerine dün yapmayı planladığı ziyareti, Wall Street’teki mali kriz sebebiyle iptal etti.


  Karaciç’e yeni iddianame

BM savcıları, Sırp savaş suçu zanlısı Radovan Karaciç hakkındaki 8 yıllık suçlamaların güncellenmesi amacıyla yeni bir iddianame hazırlamayı planlıyor.


  Malî kriz, Forbes’in listesini de etkiledi

AMERİKAN finans çevrelerinin dergisi ‘’Forbes Magazine’’ tarafından hazırlanan ‘’ABD’nin En Zengin 400 Kişisi’’ sıralamasında Microsoft firmasının kurucusu Bill Gates ilk sırada yer aldı. Forbes dergisinin yaptığı sıralama ülkedeki malî sıkıntıyı da yansıtıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır