"Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Genç subaylar sorguda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Ergenekon Operasyonu kapsamında 5 ilde gerçekleştirilen baskınlarda gözaltına alınan şüphelilerin İstanbul Emniyetindeki sorguları devam ediyor. 5’i teğmen, biri askerîi öğrenci 6 kişinin ifadesi ise askerî savcılık tarafından alınıyo


YÜZ YILDA BİR ARPA BOYU YOL

İzmir Ekonomi Üniversitesi ile Tarih Vakfının ortaklaşa düzenlediği ''2008'den 1908'e Bakışlar'' konulu sempozyumda 100. yılında 2. Meşrutiyet değerle

Filika kazasına 5 tutuklama

Tuzla Tersaneler Bölgesindeki bir tersanede filika denenirken meydana gelen ve 3 kişinin ölümü, bazı işçilerin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya ili


  Önümüzdeki 3-4 yılın reform gündemi belli

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, son hazırladıkları Ulusal Program’la AB’ye uyum kapsamında önümüzdeki 3-4 yılın reform gündemini belirlediklerini söyledi.


  Terör mağdurları iftarda buluştu

GÜNGÖREN Belediyesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Güngören’deki terör saldırısının mağdurlarına iftar yemeği verdi.


  Türk Hava Yolları, 17 yıl sonra Bağdat’a uçacak

TÜRK Hava Yolları (THY), 17 yıl ara verdiği Bağdat seferlerine 26 Ekimden itibaren yeniden başlayacak.


  Isparta'daki uçak kazasının raporu ay sonunda açıklanacak

SİVİL Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, Isparta’da düşen uçakla ilgili raporunun ay sonunda açıklanacağını bildirdi.


  KKTC'de “sivil itaatsizlik” eylemi

KKTC'DE Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KIBSO), sekiz örgütün desteğiyle hükümete karşı “sivil itaatsizlik” eylemi başlattı.


  Orhan Pamuk dâvâsına 2. red

YAZAR Orhan Pamuk aleyhine İsviçre’de yayımlanan bir dergideki sözleri sebebiyle açılan tazminat davası yeniden reddedildi.


  AKP önündeki eyleme 9 gözaltı

AKP Ankara il binası önünde eylem yapmak isteyen 9 kişi gözaltına alındı.


  İzmir’de 4 ay su faturası ödenmeyecek

İZMİR'DE suyun metreküp fiyatını 10 YKr’ye düşüren Büyükşehir belediyesi, su faturalarını 4 ay sonra tahsil etmeye başlayacak.


  Meclis, 1 Ekim'de açılacak

TBMM'NİN 23. Dönem 3. Yasama Yılı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yapacağı açış konuşmasıyla 1 Ekim Çarşamba günü başlayacak.


  Eruygur’un tomografisi çekildi

KOCAELİ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde düşmesi sonucu beyin kanaması geçiren ve boyun kemiği kırılan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tomografisi çekildi.


  Köydeki okullar açılsın

YAKLAŞIK 16 bin öğrencinin taşımalı sistemi kullandığı İzmir’de daha güvenli alternatif aranıyor.


  Hobi için başladı, çiftlik kurdu

SAMSUN'UN Bafra ilçesi’nde deve kuşu çiftliği bulunan girişimci, 3 yıl önce Bursa’dan getirttiği bir yumurta ile başladığı deve kuşu işinde şimdi binlerce YTL gelir elde ediyor.


  İhale sonuçlanmadı, eğitime başlayamadılar

ŞANLIURFA'NIN, Harran ilçesinde, taşımalı eğitim ihalesinin iptal edilmesi ve tarım işçisi ailelerin çocuklarının tarlalarda bulunması sebebiyle yaklaşık 2 bin 800 öğrenci henüz ders başı yapamadı.


  Erdek’te facia endişesi

ERDEK Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki RoRo faciasını hatırlatarak, ‘’denetim eksikliği yüzünden yeni bir deniz faciasının, ilçemiz sınırları içinde yaşanmasından endişe ediyorum’’ dedi.


  Su satış istasyonları gece yarısına kadar açık kalsın

İZMİR'DE şebeke suyunda arsenik oranının yüksek çıkması sebebiyle evlerindeki içme suyunu kullanamayan ve içemeyen İzmirliler, yaklaşık 3 aydır belediyenin su satış noktalarında su almak için kuyruk bekliyor.


  Aliağa'daki okul servisi kazası

İZMİR Millî Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Aliağa’daki 4 öğrencinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı okul servisi kazasıyla ilgili incelemenin tamamlandığını, bir müdür yardımcısı ve müfettişin soruşturma için görevlendirildiğini bildirdi. Aydoğan, ilk incelemede şoför ve ihale heyetinin kusurları olduğunun tesbit edildiğini belirterek, ‘’Gereği yapılacak’’ dedi.


  Kuruyan göl “Taşıma su” ile kurtarılıyor

SİVAS'IN Ulaş ilçesinde bir süre önce tamamen kuruyan Tecer Gölü’nün kurtarılması için başlatılan çalışma kapsamında Tecer Dağı’ndan boşa akan kaynak suları borularla göle taşınıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır