"Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomimiz iç açıcı değil

ABD’nin finans çevrelerinin gazetesi Wall Street Journal, malî krizin ardından ABD ekonomisinin “hiç iç açıcı durumda olmadığını, giderek daha da zayıfladığını” yazdı.


Kasırga yaklaşıyor, tedbir alınsın

TİSK, son günlerde ABD’de büyük finansal tahribat meydana getiren küresel krizin en az zararla atlatılabilmesi ve 2001 krizi sonrası elde edilen ekono

Krizin etkileri çok derin olacak

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, yaşanan ekonomik krizin kapsam ve derinliğinin bugüne kadar yaşananlardan çok daha farklı olduğunu ve etkilerinin de buna


  Atlasjet -Ögertur işbirliği yeniden

ATLASJET-ÖGER Türk Tur işbirliği için tekrar imza attı. Atlasjet Genel Müdürlük Binasında önceki gün (18.09.2008) bir araya gelen Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun ve Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Atas işbirliği için tekrar imza attılar.


  Şimşek: Potansiyelimizin altında büyüyeceğiz

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, dış piyasalarda büyük bir kriz yaşandığını belirterek, ‘’Biz belki bu dönemde potansiyelimizin altında büyüyeceğiz’’ dedi.


  Moody’s: Carî açığın finansmanı etkilenecek

ULUSLARARASI kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Başkan Yardımcısı Kristin Lindow, Türkiye ekonomisi ve piyasalarının, 2001 yılına göre çok daha güçlü ve esnek olduğunu belirterek, bu nedenle Türkiye’nin, küresel krizden şu ana kadar çok olumsuz etkilenmediğini söyledi.


  Kurşunsuz benzinde 10 YKr indirim

AKARYAKIT rünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatında 10 YKr indirim yapıldı. Ankara ve İzmir’de BP, OPET, PO ve Shell&Turcas bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,37 YTL’den 3,27 YTL’ye indi. İstanbul’da ise BP, OPET, PO ve Shell&Turcas bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,38 YTL’den 3,28 YTL’ye indi. Diğer taraftan, kalorifer yakıtı olarak kullanılan 4 numaralı fuel oil’in perakende satış fiyatı ise 67 YKr düşüş gösterdi.


  Akenerji de nükleer santrala talip oldu

NÜKLEER santral ihalesine bir haftadan kısa süre kalırken, ihale sürecine iki şirket daha dahil oldu. Akenerji son anda şartname aldı.


  Bayramlık çikolatalar satışta

YAKLAŞAN Ramazan Bayramıyla birlikte İstanbul’da şeker ve çikolata satışları da hızlanmaya başladı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır