"Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ı UEFA'da yıldızları taşıdı

Bellinzona'yı deplasmanda 4-3 yenen temsilcimiz Kewell, Baros ve Lincoln'ün golleriyle rövanş maçı için büyük bir avantaj sağladı..


Beşiktaş ‘Sağlam’ ilerliyor

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'i 1-0 yenen Beşiktaş, tur için avantaj yakaladı. Sahasında ağırladığı rakibini, iki

Fransız basını: PSG Kayseri'de haklı kazandı

UEFA Kupası ön eleme maçında Paris Saint German'in, Kayserispor karşısında deplasmanda 2-1'lik skorla aldığı galibiyet Fransa basınında geniş yer aldı


  Alex: Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla

FENERBAHÇE Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, Turkcell Süper Lig'in ilk 3 haftasında kaybettikleri puanların çok fazla olduğunu belirterek, ''Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla'' dedi.


  Antalyaspor'a 32 bin YTL 7 sarı kart cezası geldi

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor'a Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun Galatasaray maçında gördüğü 7 sarı kart nedeniyle 32 bin YTL para cezası verdiğini söyledi.


  Aragones Viyana'da konferansa katılacak

UEFA'nın Avrupa'daki 52 milli takım teknik direktörü ile gelecek pazartesi günü Viyana'da yapacağı toplantıya Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones'in de davet edildiği belirtildi.


  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

Turkcell Süper Lig'de bu haftanın programı


  ‘12 Dev Adam’ın son rakibi Fransa

2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda 5 maçta 5 galibiyet alıp, grup lideri olarak finallere gitme hakkını elde eden Türkiye, gruptaki son maçında bugün deplasmanda Fransa ile karşılaşacak.


  Efes hazırlık maçında Benetton'u 83-74 yendi

YENİ sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Efes Pilsen, İtalya Ligi ekiplerinden Benetton Tamoil ile yaptığı özel maçı 83-74'lük skorla kazandı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır