"Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Müziğin mistik tonu Konya’da

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, Konya 5. Mistik Müzik Festivali’nin Mevlana Kültür Merkezi’ndeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mistik Müzik Festivali’nin bu yıl Aralık yerine Mevlana’nın doğum günü faaliyetleri kapsamında Eylül ayında düzenlendiğini, gelecek yıllarda bu etkinliğin daha geniş kapsamlı yapılacağını söyledi.



Garda bir sergi

TÜRKİYE Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünün (TCDD) kuruluşunun 152’nci, Hicaz Demiryolu’nun 100. yılı dolayısıyla hazırlanan ‘’Hicaz Demiryolu sergisi’’ Ankara Garı’nda açıldı.



Kıbrıs’ın mirası Londra’da sergilenecek

KIBRIS Türk tarihi ve kültürüne ait yüzyıllardır saklı kalan pek çok belgenin yer aldığı ‘’400 Yılın Mirası’’ sergisi, Londra’da açılacak.



Osmanlıca meraklıları için bir yeni fırsat

TARİH Vakfı, Osmanlıca meraklılarına yeni bir fırsat sunuyor. Tarih Vakfı’nın bir standart haline gelen Osmanlıca kursları 20 Ekim’de başlıyor.



Haydi camiye

2 EYLÜL 2008’de Eyüp/Feshane’de kalabalık bir iftar düzenleyerek “Haydi Camiye” kampanyasını başlatan Namaz Gönüllüleri Platformu, yeni hamlelerle kampanyaya devam ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır