"Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Türkiye'nin en pahalı transferi

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferi konusunda, ''Trabzonspor, büyük bir kulüptür.

Yattaralar gider, yeni Yattaralar gelir'' dedi. Bordo-mavili takımın bu sabah yaptığı antrenmanı izleyen başkan Şener, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şener, dün Kardemir Karabükspor ile yaptıkları maçın çıkışında söylediği gibi Yattara konusunda birinci maddenin bu futbolcunun gitmek istediği şeklinde olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'da futbol oynamak istemediğini söylüyordu. Çıkış noktamız bu. Yattara'yı satma veya para kazandırma gibi bir düşüncem, niyetim yoktu. Zaten Telekom ile bir anlaşma yapmıştım. Ekonomik bir derdimiz yok'' dedi.

2 DEFA TELEFONDAN GÖRÜŞTÜK

Yattara'nın kendisini 2 kez telefonla aradığını ifade eden Şener, ''Benim, futbolcularla telefonda görüşmek pek tarzım değildi. Trabzonspor, çok büyük bir camia ve takımdır. Trabzonspor'dan 41 yıl içinde bir sürü meşhur futbolcu geldi, gitti. Trabzonspor, hep yerinde durdu ve büyüyerek devam etti yaşantısına. Yattara da bunlardan bir tanesi'' diye konuştu. Şener, Trabzonspor'u iyi noktalara getirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: ''Yattara, çok önemli, klas yetenekli bir oyuncu, ama top oynamak istemedikten sonra bize bir şey kalmıyor. Kulübün menfaatlerini düşünmek lazım. Bahsedilen para bana göre Türkiye'de satılan oyuncular içerisinde bonservisi en yüksek olanlardan biri. Önemli bir rakam Trabzonspor için. Katar kulübü bize 10-11 milyon Avro arası bir fiyat teklif etti. Yattara'ya da yıllık 2 milyon Avro önerildiğini duyduk. Bu bonservis bedeli Türkiye'nin en yüksek bonservis bedeli olacak İkincisi, biz şu anda liderin averajla gerisindeyiz. Bu noktaya Yattara'sız geldik. Şu anda oturmuş bir takım var. Trabzonspor, büyük bir kulüptür. Yattaralar gider, yeni Yattaralar gelir.''

GÖRÜŞMELER TEKRAR BAŞLADI

Başkan Şener, kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu'nun, Katar kulübü yöneticileriyle görüşme halinde olduğunu belirterek, ''Henüz daha imzaladığımız bir şey yok. Gitme yolunda görüşmeler sürüyor. Bundan sonra kalsa bile Yattara'dan fayda alınmaz. Yattara'nın gitme nedeni malidir. Başka nedeni olmaz. Bugün gelişme olur. Caner bey görüşüyor. Bugün bitirirler'' diye konuştu. Yatara ise yaptığı açıklamada şimdiye kadar en iyi transfer teklifini aldığını ve Katar kulübünde futbol oynamak istediğini belirterek, "Transfere kulübüm izin verecek. Ama ben gitmek istiyorum. Anlayış bekliyorum" dedi.

26.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye'nin en pahalı transferi

  Fenerbahçe güçlü rakibi Sivas'ta 3 puan arıyo

  Galatasaray'dan kanser araştırmalarına destek

  Yaralı Fenerbahçe taraftarı kulübe teşekkür etti

  Sürat tekneleri yarışı hafta sonu İstanbul'da

  Pemra Özgen İspanya'daki turnuvada ilk 16'ya kaldı

  Balıkesirspor gazetecileri iftar yemeğinde ağırladı

  Arslan: Şampiyonluğu elimden bırakmam

  F.BAHÇE ÜLKER SLOVENYA'DA SAHAYA ÇIKIYOR

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır