"Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe güçlü rakibi Sivas'ta 3 puan arıyo

SİVASSPOR ile Fenerbahçe bugün ligde 7. kez karşı karşıya gelecek. Bünyamin Gezer'in yöneteceği karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.

İlk kez, Sivasspor'un birinci lige yükseldiği 2005-2006 futbol sezonunda karşılaşan iki ekip, yarın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda 7. randevuya çıkacak. Sonucu spor kamuoyu tarafından merakla beklenen maçta, Sivasspor rakibine karşı ilk, Fenerbahçe ise 5'inci galibiyetine imza atmak için mücadele edecek. Bugüne kadar iki ekip arasında oynanan 6 maçın 4'ünden Fenerbahçe galip ayrılırken, 2'si beraberlikle sonuçlandı. 2005-2006 sezonunun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan 3-2 galip ayrılan Fenerbahçe aynı sezonun ikinci yarısında İstanbul'da oynanan rövanştan da 3-0 galip ayrılmayı başarmıştı. 2006-2007 sezonunun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşma 1-1, ikinci yarısında İstanbul'da oynanan maç ise 2-2 sonuçlanmıştı. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında Sivas'ta oynanan maçtan da 4-1 galip ayrılmıştı.

HER İKİ TAKIMIN GOLCÜLERİ

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında yapılan 6 lig maçında, Sivasspor rakibinin filelerine 6 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü. Fenerbahçe'de Alex De Souza attığı 4 golle, Sivasspor fileleri en fazla havalandıran isim oldu. Alex'den sonra Sivasspor maçlarında en golcü isimler, şu an başka takımların formasını giyen Tuncay Şanlı ve Mateja Kezman olarak kayıtlara geçti. Tuncay ve Kezman, Sivasspor filelerini 3'er kez havalandırdı. Sarı-lacivertli ekipte Roberto Carlos ve Semih Şentürk ile şu an başka takımlarda forma giyen Mehmet Aurelio ve Mehmet Yozgatlı, Sivasspor'a 1'er gol atan isimler olarak kayıtlara geçti. Sivasspor'da ise Fransergio Bastos, Dos Santos Anderson, Gökhan Bozkaya, Cem Can, Servet Çetin ve Musa Aydın Fenerbahçe'ye gol atan isimler oldu.

Bu isimlerden şu anda sadece Musa Aydın Sivasspor forması giyiyor.

26.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye'nin en pahalı transferi

  Fenerbahçe güçlü rakibi Sivas'ta 3 puan arıyo

  Galatasaray'dan kanser araştırmalarına destek

  Yaralı Fenerbahçe taraftarı kulübe teşekkür etti

  Sürat tekneleri yarışı hafta sonu İstanbul'da

  Pemra Özgen İspanya'daki turnuvada ilk 16'ya kaldı

  Balıkesirspor gazetecileri iftar yemeğinde ağırladı

  Arslan: Şampiyonluğu elimden bırakmam

  F.BAHÇE ÜLKER SLOVENYA'DA SAHAYA ÇIKIYOR

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır