"Gerçekten" haber verir 05 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören, Lucescu ile anlaştı

ÖZEL işlerini öne sürerek Ukrayna’da kalan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in özel uçakla gittiği Kiev’de Ertuğrul Sağlam’la yolların ayrılması halinde takımın başına getirmeyi düşündüğü siyah-beyazlı ekibin eski çalıştırıcısı Mircea Lucescu ile biraraya geldiği bildirildi.

Rumen hoca ile pazarlık masasına oturan Demirören’in tecrübeli hocayı ikna ettiği ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Shakthar Donest ile bu sezon sözleşmesi sona erecek olan Lucescu’nun Ukrayna takımı ile yeni sözleşme yapmadığı kaydedildi.

TAYFUR VE SERGEN'İ DE İSTEDİ

Mircea Lucescu’nun Ukrayna Ligi’nde 11. sırada bulunan, Şampiyonlar Ligi’nde de son maçında Barcelona’ya yenilen Shakhtar Donetsk’te zor günler yaşadığı bu nedenle Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Öte yandan tecrübeli teknik adamın Beşiktaş’ta görev alması durumunda yardımcılıklarına Tayfur Havutçu ile Sergen Yalçın’ın getirileceği öğrenildi.

GÖKHAN VE ZAPOTOCNY KÜS MÜ?

Beşiktaş'ın sezon başından beri en çok güvendiği defansının Metalist karşısında darmadağın olmasının arkasında başrolü oynayan Gökhan Zan ve Zapotocny ikilisinin konuşmadıkları ve küs oldukları iddia edildi. Sabah gazetesinin haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye maçında takımın yediği gol sonrası el kol hareketleri ile birbirini suçlayan iki futbolcu arasındaki kırgınlık Metalist maçına da net şekilde yansıdı. Maç sırasında birbirleriyle hiç konuşmayan iki futbolcu savunmanın kevgir olmasına neden oldu. Özellikle Gökhan Zan'ın başarısız görüntüsünün arkasındaki en büyük neden olarak idmanlara çıkmaması gösterildi. İki futbolcu arasındaki kırgınlığa el koyan menajer Sinan Engin'in raporu yönetime vereceği öğrenildi.

05.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören, Lucescu ile anlaştı

  MAÇLARDA ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

  Cap İstanbul'a Kaddafi engeli

  Zico ilk derbiyi galibiyetle kapattı

  27 yıl sonra Dünya Şampiyonu oldu

  İstanbul'da 10 km'lik Gazi Koşusu bugün

  Bursasporlu tarftarlar galibiyete inanıyor

  G.Saray, Bursaspor engelini aşabilecek mi?

  Alex'in göğsündeki sancıların devam ettiği bildirildi.

  Aziz Yıldırım'ın öfkesi

  Nihat Kahveci 1,5 ay daha sahalardan uzak kalacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır