"Gerçekten" haber verir 05 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aziz Yıldırım'ın öfkesi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Ekim sayısında adeta ateş püskürdü.

Yıldırım; kendi üst kimliklerini oluşturarak Fenerbahçe üzerinde rant elde etmeye, güç ve iktidar olmaya çalışanlar ile mücadelelerinin her ne pahasına olursa olsun süreceğini söyledi. Yıldırım 10 yıldır Fenerbahçe'ye büyük başarılar kazanılmasında çok büyük emek sarf eti. Ayrıca tesisleşme ve diğer branşlar da Fenerbahçe'nin diğer takımların aksine büyük gelişme kaydetmesi Yıldırımın döneminde olan çabaların neticesidir. Geçen sezon örnek davranış sergilen taraftara ne oluyor bu sene? Belki bunların cevabını Yıldırım lig başlamadan FB TV'de yaptığı konuşmasında belirtmişti.

Kendilerine gelir sağlamak isteyen ve Fenerbahçe'ye hiçbir maddi desteği olmayan Genç Fenerbahçelilere bu sene asla izin vermeyeceğini beyan etmişti. Tek kimlik altında birleşmelerin olmasının Fenerbahçe'ye her alanda daha da iyi katkı sağlayacağını söylemişti. İşte o gün bu gündür. GFB'lılardan hep aykırı sesler yükselmeye başladı. Buna bu yıl ki başarısızlıklar eklenince işler daha da karıştı. Her kulvarda dökülen, oynadığı futbolu zevk vermeyen, Aurello'yu elde tutmaması, Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatan hocayı kapı önüne koyması bu tezahüratların sebeplerinde bazılarıdır.

Kulüpler Birliği adına iyi şeyler yapmaya çalışan, futbolun top yekûn kalkınması ve kalitenin İngiliz Premier Lig kalitesine ulaşması için uğraş veren Yıldırım daha çok ateş püsküreceğe benziyor. GFBlilerin kulübe yardım etmeyip elde etikleri maddi kazancı kendi ceplerine atmaları kabul edilecek şey değildir. Bu çeşitli gruplar arasında çok başlılığa neden olabilir. Bireysel menfaatler kulüp menfaatinin üzerine çıkabilir. Bu konuda Yıldırım haklı ama eğer bu taraftarlar kulübe elde etikleri kazancı veriyorlarsa kalkıp ta herkese aynı elbiseyi giydirmesi mantıksızlık olur. Önemli bir güce sahip olan GFBlilere tribünde bir yer ayrılması olur mu olmaz mı bilmem ama artık eskisi gibi taraftarlar arasında birlikteliğin olmayacağı kesin gibi görünüyor.

ÇETİN KASKA

05.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören, Lucescu ile anlaştı

  MAÇLARDA ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

  Cap İstanbul'a Kaddafi engeli

  Zico ilk derbiyi galibiyetle kapattı

  27 yıl sonra Dünya Şampiyonu oldu

  İstanbul'da 10 km'lik Gazi Koşusu bugün

  Bursasporlu tarftarlar galibiyete inanıyor

  G.Saray, Bursaspor engelini aşabilecek mi?

  Alex'in göğsündeki sancıların devam ettiği bildirildi.

  Aziz Yıldırım'ın öfkesi

  Nihat Kahveci 1,5 ay daha sahalardan uzak kalacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır