"Gerçekten" haber verir 13 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

SIRADA ESTONYA VAR

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5. Grup'ta Türkiye, Bosna-Hersek'i 2-1 yenmesine karşın averajla Belçika'nın ardından 3. sırada yer aldı.

5. Grupta yapılan diğer karşılaşmalarda İspanya, Estonya'yı deplasmanda 3-0 yenerken, Belçika'da Brüksel'deki karşılaşmada Ermenistan'ı 2-0 mağlup etti. Grupta 15 Ekim Çarşamba günü oynanacak maçlarda, Bosna-Hersek-Ermenistan, Estonya-Türkiye ve Belçika-İspanya takımları karşı karşıya gelecek.

ARDA: OYNAYAN TAKIM BİZDİK

A Milli Takımının başarılı futbolcularından Arda Turan, Bosna-Hersek karşısında rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Maçı 1-0 kaybetseydik bile bu takım alkışlanmalıydı. Oynayan takım bizdik'' dedi. Arda, sakatlığı konusundaki soruyu, ''Şu an iyiyim. Darbeler yıpratıyor. Ama ben sahaya sağlam çıkıyorum'' diye yanıtladı. Bosna Hersek'in iyi bir takım olduğunu ifade eden genç oyuncu, ''Ama bu maçta karşımızda sahada yoktu. Pozisyonları bulan bizdik. Bugün oynayan genç arkadaşlarla da kenetlendik. İlk defa milli olan arkadaşlar vardı. Herkes elinden geleni yaptı'' şeklinde konuştu.

SABRİ: KENDİME GÜVENİYORUM

Milli takımın başarılı isimlerinden Sabri Sarıoğlu ise elinden geleni yaptığını dile getirerek, ''Uzun süreli bir sakatlığım vardı. Etkisinden yeni yeni çıkıyorum. Kazanma hırsımız, savaşma azmimizle maçı çevirdik'' diye konuştu. Sabri, duran toplarla ilgili bir soruyu ''İlk topu Arda'nın kullanması gerekiyordu. Ancak Arda benim kullanmamı istedi. Bu konuda eleştirilsem de kendime güveniyorum'' diye cevapladı. Servet ise Bosna-Hersek önünde iki güzel gol bulduklarını, rakiplerinin pozisyonu dahi bulunmadığını, kendileri açısından 3 puanın önemli olduğunu dile getirdi.

TERİM: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise BosnaHersek karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Fatih Terim, 1314'e yakın sakat oyuncularının bulunduğunu hatırlatarak, ''Yaş ortalamamız 2324. 1718 yaşındaki Batuhan çıkıyor, yerine 21 yaşındaki Nuri giriyor. 75. dakikaya kadar 17 şutumuz var. Bu arada rakibin de gol girişimi sadece 4. sonlarda korumak için biraz çekilince, kalemize gelebildiler. Topa yüzde 65 sahip olma oranı olmuş. Sürekli oyunu ileri itmeye çalıştık. Pozitif oynamaya çalıştık'' şeklinde konuştu. Fatih Terim, ''Bu galibiyet çok önemliydi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. BosnaHersek gerçekten iyi takım ve iyi oyuncuları var. bu kadar eksikle 3 puan almaktan mutluyum'' diyerek sözlerini tamamladı.

13.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  SIRADA ESTONYA VAR

  Türkiye, Bosna-Hersek'i afallattı

  İzlanda teknik direktörü Hollanda'da parasız kaldı

  Kazak futbolculara forma değiştirme yasağı geldi

  Melbourne Maratonu'nu Etiyopyalı Fekadu kazandı

  Antalya Cup'ta Bursa'yı 2-1 yenen Konya birinci

  Guiza: F.Bahçe'de 4 yıl kalacağımı sanmıyorum

  Beşiktaş'ın Demirören'e 50 milyon YTL borcu var

  FORMULA 1'DE ALONSO SÜRPRİZİ

  Bu takıma güveniyoruz

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır