"Gerçekten" haber verir 13 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

FORMULA 1'DE ALONSO SÜRPRİZİ

FORMULA 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 16. yarışı olan Japonya Grand Prix'sini, Renault'nun İspanyol pilotu Fernando Alonso kazandı.

Japonya'nın Fuji Pisti'nde, 67 tur üzerinden yapılan yarışa 4. sırada başlayan ve 2 dünya şampiyonluğu bulunanAlonso, mücadeleyi 1 saat 30 dakika 21,892 saniyelik zamanıyla ilk sırada tamamlayarak, bu sezonda 2. grand prix galibiyetini elde etti. Yarışta, Kanada Grand Prix'sinin birincisi, BMW Sauber'in Polonyalı pilotu Robert Kubica 2. olurken, Malezya ve İspanya Grand Prix'lerinin şampiyonu Fin Kimi Raikkonen de takımı Ferrari'ye üçüncülüğü getirdi. Avustralya, Monaco, İngiltere ve Almanya Grand Prix'lerinin galibi McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ise ilk sırada (Pole position) başladığı yarışta, ilk turda yoldan çıkıp, ikincisinde de Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa ile çarpışarak spin atınca, oldukça geriye düştü ve yarışı 12. sırada tamamlayabildi. Massa da 5. sırada başladığı mücadelede 8. oldu. Bu arada Hamilton, ilk virajda aracını Kimi Raikkonen'in önüne kırıp, kaosa neden olduğu, Massa da 2. turda Hamilton ile çarpışıp, rakibinin spin atmasına yol açtığı için servis alanından geçme cezası aldı.

13.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  SIRADA ESTONYA VAR

  Türkiye, Bosna-Hersek'i afallattı

  İzlanda teknik direktörü Hollanda'da parasız kaldı

  Kazak futbolculara forma değiştirme yasağı geldi

  Melbourne Maratonu'nu Etiyopyalı Fekadu kazandı

  Antalya Cup'ta Bursa'yı 2-1 yenen Konya birinci

  Guiza: F.Bahçe'de 4 yıl kalacağımı sanmıyorum

  Beşiktaş'ın Demirören'e 50 milyon YTL borcu var

  FORMULA 1'DE ALONSO SÜRPRİZİ

  Bu takıma güveniyoruz

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır