"Gerçekten" haber verir 14 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

''İkinci el'' de kriz mağduru

KÜRESEL finansal krizin etkilerinin dünyaya giderek yayılması nedeniyle tüketicilerin harcamalarını kısması, ‘’ikinci el’’ otomobil satışlarını da durma noktasına getirdi.

Bursa İkinci El Oto Galericileri Çarşısı (Oto-Koop) Başkanı Sebahattin Seyit, yaptığı açıklamada, akaryakıt fiyatlarındaki artışlar nedeniyle yılın büyük bölümünde durgunluk yaşayan ‘’ikinci el’’ otomobil galericilerinin, uzun bayram tatilinden de umduğunu bulamadığını söyledi. Seyit, ekonomik krizin tüketicilerin harcamalarını doğrudan etkilediğini vurgulayarak, ‘’Kriz ve güvensizlik ortamı yüzünden müşteri alım satım yapmaktan kaçınıyor. Uzun bayram tatilleri de derdimize çare olmadı. Oto-Koop’a gelen müşteri çok az’’ diye konuştu. Büyük otomobil bayilerinin dahi durgunluktan şikayetçi olduğuna dikkati çeken Seyit, ‘’Herkes zorunlu harcamalarına para ayırmaya başladı. Otomobil alsa, bu fiyatlarla benzin koyacak para yok’’ dedi. Seyit, vatandaşların bütçelerini fazla sarsmayacak ucuz, az yakıt tüketen otomobillere az da olsa talep olduğunu belirterek, daha çok LPG’li araçların satıldığını bildirdi.

14.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  EKONOMİK KRİZ AHîLİKLE AŞILIR

  İşçi çıkarmak çözüm değil

  ÇİFTÇİ MAKARNALIK BUĞDAYA YÖNELDİ

  İhracatla ayakta kalabildik

  Finansal kriz, reel sektör krizine dönüşebilir

  Bütçemiz, AB’ye uyacak

  ''İkinci el'' de kriz mağduru

  Pamukta ''buruk'' hasat

  Kurumsal şirketlere jetmil sürprizi

  Sistem kökten sorgulanmalı

  Özel sektörde borç endişesi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır