"Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

MEHTER VE KIZILORDU KOROSU AYNI SAHNEDE

Dünyanın en eski askerî bando takımı olan Mehter Takımı ile 1973 yılında kurulan Rus Kızılordu Korosu, Kremlin’de dostluk ve barış için birlikte sahne aldı.



Abdülhamid’in arşivi tarihe şahitlik ediyor

Sultan II. Abdülhamid’in, birçok ülkede ünlü fotoğrafçılara çektirdiği ya da kendisine hediye olarak gönderilen fotoğrafların yer aldığı “Sultan II. Abdülhamid’in Arşivinden Dünya” kitabı tanıtıldı. Kitaptaki fotoğrafların yer aldığı sergi de Topkapı Sarayı Müzesi’nde açıldı.



El sanatları, MÜSİAD fuarında buluşuyor

BUGÜN başlayan ve 26 Ekime kadar sürecek olan MÜSİAD Fuarı’nda, Türk el san'atlarına emek vermiş çok önemli sanatçılar Geleneksel İslam Sanatları Sergisinde bir araya geliyor.



Bir zaferin ardından kalanlar

ÇANAKKALE savaşı sırasında kullanılan malzemelerden oluşan ‘’1915 Seddülbahir Çanakkale Savaş Malzemeleri Sergisi’’, 24 Ekimde Bakırköy’deki Airport Outlet Center’da açılacak.



‘Ulak’ Kahire yolcusu

“BABAM ve Oğlum’’ adlı filmle izlenme rekorları kıran yönetmen Çağan Irmak’ın son filmi ‘’Ulak’’, 18-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 32. Uluslararası Kahire Film Festivali’nde yarışacak. Çağan Irmak’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği ‘’Ulak’’, Uluslararası Kahire Film Festivali’nin yarışmalı bölümüne seçildi.



Son eseri “Yolcuyum dostlar”dı

BAZI dergi ve gazetelerde yazar ve yönetici olarak da görev yapan ve TRT repertuvarında 200’e yakın güftesi bulunan İlkan San’ın kardeşi Mertkan San, güfteci İlkan San’ın san'at dünyasına ‘’kırgın’’ olarak hayata veda ettiğini belirterek, ‘’Meşhur ettiği pek çok kimse vardı fakat kıymetini bilemediler.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır