"Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Son dakikada gelen altın goller

TÜRKCELL Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 6 takım son dakikalarda gol atmayı başarırken, bu son dakika golleriyle takımların lig sıralamasında da değişiklikler gözlendi.


Mehmet Polat ve Tabata'ya ceza

TÜRKCELL Süper lig'in 7. haftasında Konyaspor'a kendi evinde 1-0 yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Gaziantepspor'da, maçın devre arasında kavga

Blatter Cüneyt Çakır'ı izleyecek

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Filistin-Ürdün (A Milli) ve İngiltere-Çek Cumhuriyeti (Ümit Milli) karşılaşmalarını yönetecek.


  Avrasya Maratonu gün sayıyor

DÜNYANIN sayılı organizasyonlarından biri olan Kıtalararası Avrasya Maratonu 26 Ekim Pazar günü İstanbul'da yapılacak.


  Tanjevic: TAU Ceramica karşısında iyi oynadık

BASKETBOLDA ULEB Erkekler Avrupa Ligi (C) Grubu'nda 2008-2009 sezonunun açılış maçında deplasmanda İspanya'nın TAU Ceramica takımına 80-70'lik skorla yenilen Fenerbahçe Ülker'de, antrenör Bogdan Tanjevic, ''Galibiyet için sonuna kadar mücadele ettik'' dedi.


  Potada F.Bahçe ve Beşiktaş'ın bayanları Avrupa sınavında

FENERBAHÇE Bayan Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi (D) Grubu'ndaki ikinci maçında bugün deplasmanda Slovak temsilcisi Maxima Broker Kösice ile karşılaşacak.


  Türkiye hentbolda dev organizasyona aday oldu

HENTBOL Federasyonu, son zamanlardaki büyük girişimlerine bir yenisini daha ekleyerek, 2010 Dünya Erkekler ve Bayanlar Plaj Hentbol Şampiyonalarına aday oldu.


  İspanyollara göre Avrupa'da en iyi futbolcu David Villa

İSPANYOL basını, İspanya Milli Takımı'nın ve Valencia'nın yıldız futbolcusu David Villa'nın, France Football dergisi tarafından verilecek ''Altın Top'' ve Avrupa liglerindeki gol krallarına verilen ''Altın Ayakkabı'' ödüllerine en yakın futbolcu olduğunu savunuyor.


  Millî amigo Birol Ertan sahalara veda ediyor

''MİLLİ Amigo'' olarak tanınan Birol Ertan, yıllardır yaptığı görevini bırakacağını ifade etti. Birol Ertan, yaptığı açıklamada, 40 yıldır bu görevi yaptığını belirterek, ''En kısa sürede bu şerefli görevimi noktalamak arzusundayım''dedi.


  2012 Türkiye golfü için tarihî milat olacak

TÜRKİYE Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Dünya Golf Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılmasının, her şeyin ötesinde, Türkiye'deki golfün, golf dünyası tarafından çok iyi algılandığının bir göstergesi olduğunu söyledi.


  Ersun Yanal'ın hataları

İlk altı haftaya bakınca Trabzonspor'un zor yenileceği bir maça gidiyorum gibi hissettim.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır