"Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Umutlar kayboldu..

Fenerbahçe, Arsenal yenilgisiyle Şampiyonlar Liginde (G) Grubu'ndan çıkma hedefinden biraz daha uzaklaştı. Grubunda yaptığı 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik alarak 1 puan toplayan sarı-lacivertliler, kalan 3 maç öncesi şansını iyice zora soktu.

Fenerbahçe, grupta kalan 3 maçta Arsenal ve Dinamo Kiev ile deplasmanda, Porto ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Bu kötü tabloya rağmen Fenerbahçe'nin gruptan çıkma fırsatı hâlâ önünde duruyor. Kalan 3 maçtan Arsenal maçı hariç, Dinamo Kiev ve Porto karşısında alacağı 2 galibiyetle puanını 7'ye çıkararak büyük bir sürpriz yapabilir. Ancak, temsilcimiz puan kazanırken, rakipleri de puan kaybetmesi gerekecek. Şimdilik 2. sıra için en büyük aday olan Dinamo Kiev'in oynayacağı 3 maçtan sadece 1 puanla çıkması hesaplamaları doğru çıkaracak. Ya da 3 puanlı Porto'nun 3 maçtan sadece 1 galibiyetle ayrılması temsilcimizin bir üst tura çıkmasını sağlayacak.

Ama Arsenal önünde 5 gol yiyen Fenerbahçe'nin bu sürprizi yapacak gücü maalesef yok. Biz takımın Şampiyonlar Liginde 2. tura kalabileceğini iyimser bir gözle yazmaya çalışırken, sezon başından beri alınan başarısız sonuçlar yüzünden moralmen çöken bu futbolcuların UEFA Kupası'na kalması bile imkânsız görünüyor. Burada takımı suçlamak istemiyorum. Cephede bütün sorumluluklar komutanındır. Luis Aragones Fenerbahçe'nin komutanı olmasına karşılık, bugüne kadar rakiplerine karşı hiçbir olumlu hamlede bulunamadı.

Bu kötü durumun uzun bir süre devam edeceğini sanmıyorum. Fenerbahçe tribünleri yavaş yavaş tepki vermeye başladı. Uğruna sokaklara dökülerek geri dönmesi için mitingler düzenlenen başkan Aziz Yıldırım'a dönük eleştiriler her başırısız maç sonunda artmaya başladı. Tabii, bu kötü dönemden futbolcular da nasiplerini alıyor. Örneğin kaleci Volkan'ın, Arsenal ataklarında topu tuttuğu bölümlerde, tribünlerden tepki alkışları geldi. Maldonado, oyundan çıktığında ıslıklı protestolarla yedek kulübesine gitti. Cumartesi Bursaspor ve arkasından oynanacak Galatasaray derbisi Fenerbahçe ve Aragones açısından bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum.

EROL DOYURAN

23.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA: F.Bahçe risk aldı, farklı yenildi

  Umutlar kayboldu..

  İngiliz basını alay ediyor

  Arsenal, Aragones'e çıkış kapısını gösterdi

  G.Saray, Olmypiakos'u ağırlıyor

  Aragones zorda

  Efes, ULEB'de ilk maçını bugün Partizan'la yapıyor

  Golfte Şampiyonlar Ligi maçları İstanbul'da başlıyor

  Avrasya Maratonu'nda 4. defa ter dökecek

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır