"Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

İngiliz basını alay ediyor

FENERBAHÇE ile İngiltere'nin Arsenal takımları arasında oynanan ve 5-2 Arsenal'in galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar ligi karşılaşması, İngiliz basınında zafer sarhoşluğu meydana getirdi.

Maç sonucunu abartılı başlıklarla okurlarına duyuran İngiliz gazetelerinden The Daily Telegraph, sonucu tek cümleyle ''Arsenal'in 5 yıldızlı gecesi'' olarak niteledi. Ramsey'in son atağının bu sonucun mührünü vurduğunu kaydeden Telegraph, İstanbul'u ise doğunun batıyla buluştuğu müthiş karşıtlıkları barındıran bir şehir olarak tanımladı.

The Times gazetesi de başlığında Arsenal takımı teknik direktörü Arsen Wenger'in bu maçta genç silahlarını patlattığı benzetmesine yer verdi. Arsenal'in yaş ortalamasının 22 olduğuna işaret edilen haberde, ''Bu takımın ortaya koyduğu 5 yıldızlı şov, Arsenal menajerini mutlu etti'' denildi. Wenger'in sonuçtan büyük gurur duyduğunu da yazan Times, alınan sonucun Arsenal'i Şampiyonlar Ligi'nde başarı noktasına yaklaştırdığını öne sürdü.

The Guardian gazetesi de alınan sonucun oyuncularının Arsen Wenger'e 59. yaşgünü için bir armağan olduğunu yazdı. Wenger'in aslında geriye bakmaktan yana olmadığını, ancak takımının Fenerbahçe'yi kendi şamatacı seyircisinin önünde nasıl dağıttığını hatırlayınca bunu gururla yapmaktan geri duramayacağını yazdı. Fenerbahçe;nin, Arsenal maçından aldığı yaraların izlerini bir süre taşıyacağını kaydeden Guardian, ''Ve kesinlikle iki hafta içinde Emirates Stadını ziyaret ettiklerinde bu yaraların sızısını yine hissedecekler'' görüşüne yer verdi. Arsenal;in zaman zaman bazı duraklamalar yaşadığı, ancak Wenger'in istediği gibi gittiği de belirtilen yorumda, Türk seyircinin zaman zaman donup kaldığı, ancak oyunun bitiminde asalet gösterip Arsenal;i alkışladığı belirtildi. Fenerbahçe;nin bu sezon geçen sezondan farklı bir duruş sergilediği, Aragones;in yönetimindeki takımın ligde de bocaladığı öne sürülen haberde, takımın Avrupa'nın elitler mücadelesi hayallerinin ise şimdi sönmüş göründüğü iddiasına yer verildi.

Daily Mail gazetesi de Arsen Wenger;in korkusuz genç takımının Fenerbahçe;yi kendi ''bahçesinde'' 5-2 yenerek dağıtması sayesinde dün ''gururla dolup taştığını'' kaydederken, Arsenal;in genç oyuncusu Theo;nun performansını övdü.

Independent gazetesi de ''Independent;in genç şok silahlarının Feherbahçe'yi dondurduğu;; yorumuna yer verirken Fenerbahçe'nin ''Kadıköy'den Çıkış Yok'' sloganına ''Cidden öyle mi? Arsenal 5 gol attı, üç puanı kaptı ve Şampiyonlar Liginde son noktaya doğru hoş bir çıkış gerçekleştirdi. Hoşçakal Kadıköy ve çok teşekkürler..." diye alaycı bir dille cevap verdi.

23.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA: F.Bahçe risk aldı, farklı yenildi

  Umutlar kayboldu..

  İngiliz basını alay ediyor

  Arsenal, Aragones'e çıkış kapısını gösterdi

  G.Saray, Olmypiakos'u ağırlıyor

  Aragones zorda

  Efes, ULEB'de ilk maçını bugün Partizan'la yapıyor

  Golfte Şampiyonlar Ligi maçları İstanbul'da başlıyor

  Avrasya Maratonu'nda 4. defa ter dökecek

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır