"Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Zico: F.Bahçe’nin takım ruhu zedelendi

FENERBAHÇE'NİN BREZİLYALI ESKİ ÇALIŞTIRICISI ARTHUR ZİCO, FENERBAHÇE'DEKİ TAKIM RUHUNUN BU SEZON BAŞINDA YAŞANAN AYRILMALARLA ZEDELENDİĞİNİ VE BİR TÜRLÜ TOPARLANAMADIĞINI SÖYLEDİ.


Zico: F.Bahçe’nin takım ruhu zedelendi

FENERBAHÇE'NİN BREZİLYALI ESKİ ÇALIŞTIRICISI ARTHUR ZİCO, FENERBAHÇE'DEKİ TAKIM RUHUNUN BU SEZON BAŞINDA YAŞANAN AYRILMALARLA ZEDELENDİĞİNİ VE BİR TÜR

Eskişehir, Cimbom’u puansız göndermek istiyor

Eskİşehİrspor’un golcü futbolcu Souleymane Youla, ateşli taraftarın desteğiyle Galatasaray maçından üç puan alacaklarını söyledi.


  Spor da krizden nasibini alıyor

SON AYLARDA, BAŞTA ABD OLMAK ÜZERE BÜTÜN DÜNYAYI SARSAN KÜRESEL MALÎ KRİZ, EN ÇOK AVRUPA FUTBOLUNU, FORMULA 1’İ VE 2012 LONDRA OLİMPİYATLARI’NI ETKİLEDİ.


  En golcü kaleciler

Futbol branşında dünyada tüm zamanların en çok gol atan kalecisi Brezilyalı Rogerio Ceni. Kalecilerin oynadıkları uluslar arası kupa ve ulusal lig maçlarının göz önüne alındığı araştırmada, halen Sao Paulo takımının kalesini koruyan Ceni, kariyeri boyunca 36’sı penaltıdan, 47’si de serbest vuruştan olmak üzere toplam 83 kez rakip fileleri havalandırarak, bu alanda ilk sırada bulunuyor.


  Hentbolun yabancıları 3 ayrı kıt'adan

Erkekler ve Bayanlar Hentbol Süper Liglerinde Avrupa, Asya ve Amerika’dan 3 ayrı kıtadan toplam 41 sporcu, 14 ayrı takımda forma giyiyor.


  Nobre: Konuşulan tek şey şampiyonluk

BEŞİKTAŞ’IN GOLCÜ FUTBOLCUSU NOBRE, İLK GÜNDEN BERİ HEDEFLERİNİN ŞAMPİYONLUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır