"Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Zico: F.Bahçe’nin takım ruhu zedelendi

FENERBAHÇE'NİN BREZİLYALI ESKİ ÇALIŞTIRICISI ARTHUR ZİCO, FENERBAHÇE'DEKİ TAKIM RUHUNUN BU SEZON BAŞINDA YAŞANAN AYRILMALARLA ZEDELENDİĞİNİ VE BİR TÜRLÜ TOPARLANAMADIĞINI SÖYLEDİ.

Özbekİstan’In Oliy (yüksek) Lig takımlarından Bunyodkor’ın başına geçen Fenerbahçe’nin Brezilyalı eski çalıştırıcısı Arthur Zico, Fenerbahçe’deki takım ruhunun bu sezon başında yaşanan ayrılmalarla zedelendiğini ve bir türlü toparlanamadığını söyledi.

Zico, Fenerbahçe’nin son dönemlerde gerek Süper Lig ve gerekse Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yaşadığı kötü gidişatta takımın maruz kaldığı ayrılmaların etkili olduğunu dile getirdi. Ünlü çalıştırıcı, eski futbolcuları Mehmet Aurelio ve Kezman gibi bazı futbolcularının yokluğunun Fenerbahçe için büyük bir kayıp olduğunu söyledi. Brezilyalı çalıştırıcısı her ne kadar açıktan açığa kendinden bahsetmediyse de sezon öncesinde Fenerbahçe’de yaşanan ayrılmaların takım ruhu bütünlüğünü sarstığını ve takımın bu nedenle bir türlü toparlanarak kendine gelemediğini söyledi. Zico: “Bir takımda, takım ruhu olmadıkça o takımım başarılı olma şansı çok az olur.” diye konuştu.

Türkiye’ye dönme konusunda ise net bir açıklama yapmayan Zico, futbolun içerisinde olduğunu, futbolun ise insanı ne zaman nereden nereye sürükleyebileceği konusunda tahmin yürütmenin zor olduğunu söyledi.

“FENERBAHÇE BENİ ŞAŞIRTTI”

Zico, eski takımının gerek ligde ve gerekse Şampiyonlar Ligi’nde aldığı neticelerinin ise kendisini çok şaşırttığını ifade etti. En son kendi sahasında Arsenal karşısında aldığı “5-2’lik” mağlubiyetin Fenerbahçe’ye yakışmayan bir skor olduğunu kaydeden Zico, Sarı-lacivertlilerin Kayseri’ye de kendi sahasında 4-1 mağlup olmasını da hayrette karşıladığını dile getirdi. Son günlerde Fenerbahçe taraftarlarınca açıktan açığa dile getirilen “I love you Zico” tezahüratlarına karşılık ise Zico, tebessüm ederek “Her halde onlara çok para verdim.” esprisini yaptı.

ZİCO’NUN TAKIMI ELENDİ

Fenerbahçe’nİn eski teknik direktörü Zico’nun çalıştırdığı Bunyodkor, Asya Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Özbek Bunyodkor takımını geçen ay teslim alan Zico, kulübü ile çıktığı Asya Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Avustralya’nın Adelaida United takımına 3-0 yenilmesinin ardından, dün akşam oynanan rövanş maçında takımının 1-0 galip gelmesine rağmen Asya Şampiyonlar Ligi finaline çıkmayı başaramadı.

TARAFTARDAN

YÖNETİME ÇAĞRI

Fenerbahçelİ taraftarlar, sarı-lacivertli yöneticilere bir internet sitesinden çağrıda bulunarak, teknik direktör Luis Aragones’in gönderilmesini istemediklerini, yönetimin aldığı ve alacağı önlemleri açıklayarak, kaos ortamına son vermesini istediklerini açıkladı. Taraftar sitelerinden olan ‘’www.antu.com’’ adlı internet sitesinde yapılan açıklamada, tarihin en kötü Fenerbahçesi ile karşı karşıya oldukları belirtilerek, ‘’Biliyoruz ki, böyle durumlarda önce teknik direktör gönderilir. Teknik direktörümüz Luis Aragones’in gönderilmesini istemiyoruz. Teknik direktör gönderildikten sonra ara transfer döneminde göz boyamak için yıldız transferi yapılır. Ara dönemde aceleyle, panik halinde, planlanmadan yapılan transfer istemiyoruz’’ denildi.

/ Taşkent

24.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: F.Bahçe’nin takım ruhu zedelendi

  Zico: F.Bahçe’nin takım ruhu zedelendi

  Eskişehir, Cimbom’u puansız göndermek istiyor

  Ankaragücü, teknik direktör arıyor

  Spor da krizden nasibini alıyor

  En golcü kaleciler

  Hentbolun yabancıları 3 ayrı kıt'adan

  Nobre: Konuşulan tek şey şampiyonluk

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır