"Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

2009 zorlu geçecek

BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Kemal Derviş, 2009 yılının zorlu geçeceğini, G-7 ülkelerinin mali krizleri tek başlarına çözmelerinin mümkün olmadığını, o yüzden ‘’zenginler kulübünün’’ başka ülkelere de açık olması gerektiğini belirtti.



İhracatta kriz uyarısı

TÜRKİYE Dış Ticaret Derneği (TURKTRADE), küresel krizin ihracatçılara çok ciddî olumsuz yansımalarının olmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, mevcut krizin devam etmesi halinde, gelecek 12 ayda, ihracatta dolar bazında yüzde 20’leri aşan düşüşler yaşa-nabileceği konusunda uyarıda bulundu.



Sabancı, Balıkesir’de elektrik üretecek

SABANCI Holding, Avusturyalı ortağı Verbund ile inşa edeceği ve Türkiye elektrik ihtiyacının yüzde 4’ünü karşılayacak üç santralin temelini attı.



Behamo, 17. şubesini hizmete açtı

HER evin ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyata satan Behamo firması, 17 şubesini hizmete açtı. Açılışa özel kampanyalar başlatan firma, avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.



Gübre lüks oldu

HUBUBAT ekiminin başladığı Çukurova’da, artan fiyatların çiftçiyi taban gübresi kullanımından uzaklaştırdığı, bu durumun yüzde 25’e varan oranda verim kaybına yol açmasının beklendiği bildirildi.



Kararlar, küresel piyasalara göre şekillenecek

MERKEZ Bankası Para Politikası Kurulu, banka bünyesindeki para piyasası ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası RepoTers Repo Pazarı’nda uygulanmakta olan gecelik borçlanma faiz oranını yüzde 16,75’de sabit tuttu, borç verme faiz oranı ise yüzde 20,25’den yüzde 19,75’e indirildi.



12. MÜSİAD Fuarı açıldı

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği 12. MÜSİAD Uluslararası Fuarı açıldı. MÜSİAD’ın iki yılda bir gerçekleştirdiği ve bu yıl 12’incisi düzenlenen CNR Expo Center’de yapılan bir törenle ziyaretçilere açıldı.



BM'den açlık tehlikesi uyarısı

BM'YE bağlı Dünya Gıda Programı (WFP), Kuzey Kore’de milyonlarca kişinin açlık sorunuyla karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır