"Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Deivid: Benim için kötü günler geride kaldı

FENERBAHÇE'DE uzun zamandır sakat olduğu için forma giyemeyen oyuncusu Deivid de Souza, Bursaspor maçıyla birlikte, bu sezon ilk kez forma giydi.

Takımımızın 5. golünü de atan Deivid, yaşadığı zor dönemleri ve geri dönüşünü şöyle anlattı: "Şu anda duygularım biraz karışık. Ama mutluyum diyebilirim. Benim için çok zor geçen bir 3 ay oldu. Ayağımın kırılmasının ardından annemi kaybettim. Biri iş, biri de özel hayatımda olmak üzere çok kötü günlerdi. Golü attıktan sonra annemi yanımda hissettim. Sahaya girerken onun beni izleyeceğini, onun bana ışık vereceğini düşünüyordum. Kazandığım için çok sevindim ama gol attığım için de çok mutluyum. Ama anneme telefon açıp gol attığım haberini veremeyeceğim için buruk bir mutluluk yaşıyorum."

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Deivid taraftarımızın kendisine verdiği destek ile ilgili olarak ise "Sadece oyuna girerken değil, hocamız Aragones beni ısınmaya yolladığı anda taraftarlarımızın ayağa kalkıp beni alkışlaması beni çok mutlu etti. Onların bu davranışı "Biz senin acılarını gördük, senin acılarını paylaşıyoruz." mesajıydı ve ben de bu mesajı aldım. Sahaya girdikten sonra da onlar için elimden geldiğince mücadele ettim" diye konuştu.

27.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRASYA MARATONU YAĞMURDA KOŞULDU

  Yağmura rağmen

  Beşiktaş'ta Bobo son 4 maçta gol atmayı unuttu

  Deivid: Benim için kötü günler geride kaldı

  SÜPER LİGDE SONUÇLAR

  Umutlar tazelendi

  Bayanlarda çipler karıştı, sonuçlar yanlış açıklandı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır