"Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Umutlar tazelendi

Fenerbahçe'nin Bursaspor önünde aldığı 5_2 lik galibiyet Arsenal karşısında yaşanılan hezimeti bir nebze olsun unutturacaktır.

Mücadele bakımından sahaya çıkan Fenerbahçeli oyuncular alkışı hakettiler. Ama Fenerbahçe'nin sahada ortaya koyduğu oyun ise açıkçası tatmin edici değildi. Geçen yılların önemli bir özelliği olan duran topları etkili kullanmaya başlayınca golü bulmak zor olmadı.

İlk yarı boyunca sahada organize bir takım görünmemesine rağmen Fenerli oyuncular defansta kritik hamleler yaptılar. Bu da Bursaspor'un golü bulmasını ve maça ortak olmasını engelledi. İkinci yarı ile birlikte sahada daha çalışkan bir Fenerbahçe takımı vardı. Uğur Boral'ın ısrarlı takibinin meyvesi gol oldu ve rakip bu dakikadan sonra çözüldü. Semih-Güiza ikilisi gol bulamasalar da çalışkanlıklarıyla göze battılar. Selçuk gerçekten güzel işler yaptı. Takımını hücuma kaldırırken aynı zamanda orta sahada oluşan boşlukları zamanında kapattı ve rakibe bu mevkide top vermedi. Ama gördüğü kırmızı kart ise profesyonel bir futbolcuya yakışmadı.

Uzun zamandır sahaya ağırlığını koyamayan Alex ise takım dayanışmasının artması ile birlikte kendini göstermeye başladı. Attığı gol ve yaptığı asistlerle kendini göstermesini bildi. İlk onbirde başlayan Josico ise vasatı aşamadı. Sol kanat iyi işledi Carlos_Uğur ikilisi çok çalışkan ve üretkendi. Sağda ise Gökhan'ın önünde belirli bir isim olmayınca çok yoruldu.

Ayrıca uzun bir sakatlık döneminden sonra Deividid'in formasına kavuşması ile birlikte sağ kanatta verimin artacağını düşünüyorum. Deivid'in kaldığı yerden golle devam etmeye başlaması büyük bir moral olacaktır ve takıma katkısını gün geçtikçe arttıracaktır.

Neticede bu galibiyet her kes için hayırlı olmuş, kırılan umutları diriltmiştir. Takıma küsen seyircinin gönlünü almıştır. Teknik direktör Aragones'e güvenilmesi ve yeterince zaman tanınması için iyi bir fırsat olmuştur.

Bundan sonra beklenen Aragones'in takıma yansıttığı bu mücadele azminin yanına iyi oyun oynamayı katması olacaktır. Tecrübesi ve birikimiyle bunu yapabilecek kapasitede bir hoca olduğunu düşünüyorum.

EFE KIRMIZI

27.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRASYA MARATONU YAĞMURDA KOŞULDU

  Yağmura rağmen

  Beşiktaş'ta Bobo son 4 maçta gol atmayı unuttu

  Deivid: Benim için kötü günler geride kaldı

  SÜPER LİGDE SONUÇLAR

  Umutlar tazelendi

  Bayanlarda çipler karıştı, sonuçlar yanlış açıklandı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır