"Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Aragones yakayı kurtardı

İSPANYA basını, 4-1 biten Fenerbahçe-Galatasaray derbisine bugün geniş yer ayırırken, alınan galibiyetle teknik direktör Luis Aragones'in nihayet Fenerbahçe'de rahat nefes almaya başladığı ileri sürüldü.

Marca gazetesi, "Fener, derbiyi kazanıyor ve Luis rahat nefes alıyor" başlığını atarken, "Lincoln'un golüne iyi karşılık veren Fener, 5 maçtır yenilmiyor. Fenerbahçe ve Luis Aragones ışığı görmeye başladı" diye yazdı. Aragones'i haftanın iyileri arasına koyan gazete, "Normal olarak teknik direktörler zamanı en kötü düşmanlarından biri olarak görürler. Ama öyle görülüyor ki Luis Aragones yakayı kurtardı ve kötü sonuçlardan sonra gelen fırtına İspanyol eknik adamın çalışmalarıyla şimdilerde duruldu" değerlendirmesini yaptı. As gazetesi de "Luis Aragones biraz olsun nefes alıyor" diyerek, Aragones'in Fenerbahçesinin ezeli rakibi Galatasaray karşısındaki oyunuyla beğeni topladığı kaydedildi. Ulusal gazetelerden El Pais ise "Luis'in Fenerbahçesi Galatasaray'ı gol yağmuruna tutuyor" başlığını kullandı.

MACAR BASINI DA GENİŞ YER VERDİ

Öte yandan Türk derbisi Macaristan basınında da yer buldu. Ülkenin günlük tek spor gazetesi olan Nemzetisport, ''Türkiye: Galatasaray'ı büyük derbide nakavt ettiler'' başlığıyla yayımladığı haberde, ''Türkiye'nin 3 büyük takımından ikisi arasında yapılan derbide, Fenerbahçe, Galatasaray'ı 4-1'lik skorla yenmeyi başardı'' denildi. Gazetede, Fenerbahçeli futbolcuların sevinç fotoğrafına da yer verilirken, fotoğraf altında da ''Kanaryalar sevinç yaşadı. Ezeli rekabette derbiyi 4-1 kazanan Fener, Galatasaray'ı nakavt etti'' ifadeleri yer aldı. Haberde, maçın ayrıntıları da anlatıldı.

11.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones yakayı kurtardı

  Trabzon kupada Beşiktaş önünde

  G.Saray geçen sezonu arıyor

  F.Bahçe'ye derbi morali

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır