"Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Arda Turan en pahalı futbolcu

TÜRKCELL Süper Lig'in 11. haftasında bugün kendi sahasında lig ikincisi Ankaraspor'u konuk edecek Fenerbahçe, başkent ekibini İstanbul'dan puansız göndermek istiyor.


Guiza Real Madrid'in listesindeİSPANYA'NIN Real Madrid kulübü, sakatlığından dolayı sezonu kapatan R

VOLKAN: CAMİAMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR

FENERBAHÇE'NİN milli kalecisi Volkan Demirel, son dönemde aldıkları başarılı sonuçlarla camialarının yüzünü güldürdüklerini ifade etti.


  Özgener: Yerel seçimlerde başkan adayı değilim

İSMİ AK Parti'nin İzmir Büyükşehir belediye başkan aday adayları arasında geçen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, bunu kesinlikle düşünmediğini söyledi. Özgener, İzmir'de spor yazarlarıyla biraraya geldi. Swiss Otel Grand Efes İzmir'deki sohbet toplantısında, spor yazarlarının çeşitli konulardaki görüşlerini dinleyen Özgener, projelerle ilişkin bilgi verdi. Toplantıda adaylığı sorulan TFF Başkanı, "Bana inananlara ihanet etmem." diyerek, hiçbir makamı üç ay sonra bıkakıp gitmeyeceğini vurguladı. Hiçbir makama da talip olmadığının altını çizen Mahmut Özgener, "Futbol Federasyonu'nu bırakıp başka bir göreve soyunmayı düşünmüyorum. Adaylığım kesinlikle sözkonusu değildir. Teklifte bulunan kimse de olmadı." şeklinde konuştu.


  Ömer Besim Kır Koşusu yarın İstanbul'da yapılacak

ATLETİZİM Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenledeği 53. Ömer Besim Kır Koşusu, 16 Kasım Pazar günü İstanbul'da yapılacak. Türk atletizm tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Ömer Besim Koşalay adına düzenlenen ve Avrupa Atletizm Birliği (EAA) Permit statüsünü taşıyan kros organizasyonuna, Zeytinburnu Kazlıçeşme parkuru evsahipliği yapacak. Altı kategoride 200'den fazla atletin mücadele edeceği yarışlar, aynı zamanda milli takım seçmesi niteliği taşırken, 14 Aralık'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek atletler de burada belirlenecek.


  Potada bayanlarda G.Saray- F.Bahçe derbisi bugün

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) sezonun ilk derbi maçında ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, bugün karşı karşıya gelecek. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 15.00'de başlayacak maçı Rüştü Nuran, Turgut Işık hakem ikilisi yönetecek. Ligdeki 4 maçını da kazanan Fenerbahçe, yarınki derbi öncesi liderlik koltuğunda otururken, 3 maçtan 2'sini kazanan, 1'ini yitiren Galatasaray ise averajla 7. sırada bulunuyor.


  G.Saray, Efes'i Ayhan Şahenk'te konuk ediyor

BEKO Basketbol Ligi'nde zirve mücadelesi veren Galatasaray Cafe Crown ile Efes Pilsen, bugün karşı karşıya gelecek. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak maçı Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek.


  TELLO ŞİLİ MİLLİ TAKIMINDA

BEŞİKTAŞ'IN son haftalardaki başarılı isimlerinden Rodrigo Tello, Şili Milli Takımı'na çağrıldı. Tello, Şili'nin 19 kasımda İspanya ile yapacağı özel maç için milli takım kadrosuna davet edildi.


  Aykut Kocaman F.Bahçe önünde başarılı olamıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ankaraspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman'ın şansı, eski takımına tutmuyor. 1995-96 sezonunda Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında büyük katkısı olan, ancak sezon sonunda beklenmedik bir şekilde İstanbulspor'a giden Aykut Kocaman, faal futbol hayatını noktaladıktan sonra başladığı teknik direktörlük kariyerinde, eski takımına karşı yaptığı maçlarda umduğunu bulamadı. Teknik direktörlük yaptığı İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor takımlarında eski kulübü Fenerbahçe ile 12 kez karşılaşan Aykut Kocaman, sahadan yalnızca 3 kez galibiyetle ayrılırken, 1 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.


  Beşiktaş'ta sakatlanan Cisse Bursaspor maçında yok

SAKAT ve kart cezası nedeniyle Bursaspor maçında Sivok'tan yararlanamayacak Beşiktaş'ta bir diğer kötü haber de Cisse'den geldi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır