"Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

VİYANA'DA İSPANYA PROVASI

2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup karşılaşmalarına verilen arayı değerlendiren (A) Milli Futbol Takımı, bugün deplasmanda Avusturya ile özel maç yapacak.

Başkent Viyana'daki Ernst-Happel Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak maçı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. (A) Milli Takım kafilesi, 20 Kasım Perşembe günü yerel saatle 10.50'de özel bir uçakla Viyana'dan İstanbul'a dönecek.

Türkiye ile Avusturya (A) milli futbol takımları, 12. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke (A) milli takımları arasında 6'sı Türkiye, 5'i de Avusturya sınırları içinde yapılan geride kalan 11 maçta Avusturya 7, Türkiye 4 galibiyet alırken, bugüne dek hiçbir maç berabere sonuçlanmadı. 8'i resmi, 3'ü özel olmak üzere geride kalan maçlarda Türkiye'nin toplam 14 golüne, Avusturya 13 golle cevap verdi. (A) Milli Futbol Takımı, genel toplamda galibiyet sayısı bakımından geride bulunduğu Avusturya ile yaptığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

İki ülke (A) milli takımları en son 2002 Dünya Kupası Finalleri öncesi Avrupa elemeleri baraj maçlarında karşı karşıya geldi. Türkiye, Viyana'daki maçı 1-0, İstanbul'dakini de 5-0 kazanarak, üçüncü olarak bitirdiği 2002 Dünya Kupası'na katılma hakkını kazandı.Bu arada, bugünkü maçın yapılacağı Avusturya'nın başkenti Viyana'da daha önce 5 kez karşılaşan iki ülke milli takımlarından ev sahibi Avusturya 4, Türkiye ise 1 galibiyet aldı. Öte yandan, geride kalan 11 maçtan ilk 6'sında Türkiye, son 3'ünde ise Avusturya gol atamadı.

19.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  2010 ELİMİZDEN GİDEBİLİR

  Fatih Terim'in 82. millî maç heyecanı

  Basketbolda F.Bahçe-Efes derbisi bugün oynanıyor

  F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray bayanları Avrupa sınavında

  2 çocuk annesi 37 yaşında Avrupa Şampiyonu oldu

  VİYANA'DA İSPANYA PROVASI

  Altın değerinde 3 puan

  Kavgada öldürülen K.Yaka taraftarı toprağa verildi

  Kayserispor ligin en az gol yiyen takımı oldu

  Trabzon-Sivas maçı bilet fiyatları açıklandı

  Bayanlar 1. Futbol Ligi bu hafta start alıyor

  Süper Ligde en genç Hacettepe, en yaşlı Kocaeli

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır