"Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

LİNCOLN YENİDEN DOĞDU

GALATASARAY'IN, Almanya'nın Schalke 04 takımından büyük ümitlerle transfer ettiği, ancak geçen sezon beklenenden uzak bir performans sergileyen Brezilyalı yıldız Lincoln, bu sezon ise adeta yeniden doğdu.


G.Saray 15 maçta 34 gol attı

TÜRKCELL Süper Lig'de bu sezon oynadığı 15 karşılaşmada rakip fileleri toplam 34 kez havalandıran Galatasaray, ligde son 7 sezonun en golcü dönemini y

Emre Aşık 35 yaşında

GALATASARAY Kulübü, oyuncusu Emre Aşık'ın doğum gününü yayınladığı mesajla kutladı.


  Barış: Terim'den davet bekliyordum

GALATASARAY'IN gurbetçi genç futbolcusu Barış Özbek, Türk Milli Takımı'nda oynamayı hak ettiğini, ancak kendisine şu ana kadar Fatih Terim'den herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi.


  Moralsiz Fenerbahçe bugün Antalyaspor'u konuk ediyor

FENERBAHÇE ile Antalyaspor arasında bugünyapılacak karşılaşma, iki takımı ligde 27. kez karşı karşıya getirecek. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.


  Özdilek: Fenerbahçe'den 3 puan almaya geldik

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Malatyaspor teknik direktörüyken deplasmanda Fenerbahçe'yi yendiklerini hatırlatarak, Antalyaspor'un başındayken de yeneceklerine inandığını söyledi.


  Servet: Marsilya'dan transfer teklifi almadım

GALATASARAY Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, futbolcuları Servet Çetin'e, Fransa'nın Marsilya kulübünden teklif yapıldığı yönünde kendisinin kaynak gösterildiği haberleri yalanladı.


  Sarıkamış'ta kayak sezonu açıldı

KARS'IN Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi'nde 2008-2009 kayak sezonu açılışı yapıldı.


  HİDAYET'İN 13 SAYISI YETMEDİ

ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, deplasmanda Phoenix Suns'a 113-112'lik skorla yenildi.


  Terim, İzmir'deki panele katılacak

İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ''Marka Kent İzmir'' başlığı altındaki panellerin ilkine, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in katılacağı bildirildi.


  Filede dev maç: F.Bahçe-G.Saray

AROMA Bayanlar Voleybol Birinci Ligi, bugün dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe Acıbadem ile Galatasaray, TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda, saat 13.00'de başlayacak maçta karşı karşıya gelecek.


  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN


  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN


  TFF 2. LİG 2. GRUP'TA BUGÜN


  TFF 2. LİG 3. GRUP'TA BUGÜN


  TFF 2. LİG 4. GRUP'TA BUGÜN


  TFF 2. LİG 5. GRUP'TA BUGÜN



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır