"Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Ara transfer sönük

Ara transfer dönemi, biraz da ekonomik kriz nedeniyle sönük geçiyor. F.Bahçe Gökhan Emreciksin ile anlaştı.

G.Saray'ın Mehmet Yıldız transfer girişimi sonuçsuz kaldı. Trabzonspor'un Yusuf transferi ise henüz sonuçlanmadı. Diğer yandan tek tük transfer haberleri duyuyoruz. Ama en çok parası ödenemeyipte serbest kalan oyuncu haberlerine şahit oluyoruz. Bu alanda Kocaelispor başı çekiyor. Birçok oyuncusu ödeme yapılamaması yüzünden serbest kaldı. Ayrıca teknik direktörleri Yılmaz Vural da para ödenememesi gerekçesiyle istifasını açıkladı. Ankaragücü takımı ise yönetimsiz kaldı. İcra kurulu 2 ay sonraki kongreye kadar takımı yönetecek. Ayrıca başarısız olarak gönderdikleri teknik direktör Hakan Kutlu'nun yeniden görevlendirilmesi ise ekonomik zorluğun boyutunu gösteriyor. Hakan Kutlu'yu tebrik etmek gerekiyor. Gerçekten futbol oynadığı takımını seviyormuş ki; zor durumdaki takımını yeniden sahiplendi.

F.Bahçe'nin prensifte anlaştığı Gökhan Emreciksin'i geçen sezonun başında Boluspor'da oynarken seyretmiştim. Sezon açılışını G.Saray'la yaptıkları maçta Gökhan'ı çok beğenmiştim. O sezonun devre arasında Ankaragücü'ne transfer olan Gökhan istikrarını sürdürünce, bir yıl sonra yine devre arası transferle F.Bahçe ile anlaştı. Burada başarılı olacağına inanıyorum.

G.Saray'ın Mehmet Yıldız'ı transfer girişimini çok anlamsız buldum. Çünkü G.Saray'da üç tane forvet var zaten. Skibbe de tek forvetli sistemi daha fazla tercih ettiği için Mehmet'in alması çok lüzumsuz olurdu. Ümit Karan veya Nonda'dan biri gitseydi o zaman transfer mantıklı olabilirdi. Danışman Kalli bu tarnsferi çok istedi ama olmadı. Ayrıca Sivasspor'un Mehmet Yıldız'ı satmak istemesi de tuhaf bir durum. Ligde liderler ve Mehmet Sivas'ın kilit oyuncusu. Tek forvet oynayan Sivasspor'da Mehmet Yıldız güçlü fiziğiyle hem topu tutma görevini başarıyla yapıyor, hemde goller atıyor. Gerçekten Sivasspor şampiyonluk kovalayacaksa en azından sezon sonunu beklemeleri daha uygun olur.

Trabzonspor'un Yusuf u alma düşünceside bana sağlıklı gelmedi. Çünkü Yusuf, teknik kapasitesi yüksek olsada, durağan bir oyuncu. Trabzonspor mücadeleci yapısıyla ligde bu konuma geldi. Yusuf tipinde bir oyuncu eksi mücadele gücü olacağından, Trabzonspor'a gereksiz olarak görüyorum. Bu takıma hem mücadele, hemde teknik yönü iyi bir 10 numara bulurnursa, Trabzonspor hedefine daha emin adımlarla yürür.

SAİD OKUR

05.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transfer sönük

  Beşiktaş'tan ayrılmayı ben istedim

  BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA

  F.Bahçe'de Bursaspor mesaisi

  Arda sağlık ekibi nezaretinde çalıştı

  Hagi'nin korkusu başarısızlık

  F.Bahçe Ülker'i yenen G.Saray'da yüzler güldü

  BASKETBOL SALONLARINDA KÜFÜR İSYANI

  Kutlu Torunlar ilk etabı 21. sırada tamamladı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır