"Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş'tan ayrılmayı ben istedim

BEŞİKTAŞ'TAN Eskişehirspor'a sezon sonuna kadar transfer olan Batuhan Karadeniz, kırmızı-siyahlı takıma kendi isteği ile geldiğini, aksine söylenenler gibi Mustafa Denizli gönderdiği için Beşiktaş'tan ayrılmadığını söyledi.

Antalya kampında soruları cevaplayan Batuhan Karadeniz, bazı haberlerde beni Mustafa hocanın gönderdiği çıktı. Buradan sizin aracılığınız ile şunu söylemek istiyorum, ben kendi isteğimle Beşiktaş'tan ayrıldım. Aksine Mustafa Denizli hoca kalmamı istedi ama ben gitmek istediğimi kendisine söyledim'' dedi.

OMUZUM ÇIKMASA FORMA BENİMDİ

Eskişehirspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirten Batuhan Karadeniz, ''Şuanki takımın hadefleri olan bir ekip. Rıza hoca ilk yarıda güzel işler yaptılar. Çok koşan mücadele eden bir takıma geldim. Ama şunuda hatırlatayım Beşiktaş'ta oynarken omzum çıktı. Bir süre takımdan ayrı kaldım. Ben bu sakatlığı yaşamamış olsaydım benden kimse formamı alamazdı. Şuan sürekli oynayabileceğim bir takıma geldiğime inanıyorum. Hedefim Milli Takım formasını giymek'' diye konuştu.

ARABA EHLİYETİM BİLE YOK

Henüz 17 yaşında olduğunu araba ehliyetinin bile bulunmadığını belirten Batuhan Karadeniz, ''Ben futbola 10 sene önce başladım. Annem elimden tutarak beni antrenmanlara götürürdü. Beşiktaş formasını çocuk yaşta giydim. Şuan ise 17 yaşındayım ve araba ehliyetim bile yok. Beni 20 yaşında zannedenler var. Henüz futbolun başındayım ve öğreneceğim çok şey var'' diye konuştu.

HAKAN ŞÜKÜR'Ü İZLEMEYE GİDERDİM

Türk futbolunun yerli golcü futbolculara ihtiyacı olduğunuda belirten genç futbolcu, Hakan Şükür gibi bir oyuncu olmak istediğini söyledi. Batuhan Karadeniz, ''Ben çocukken Galatasaray'ın antrenmanlarına gidiyordum. Hakan Şükür abiyi izlerdim ve onun gibi bir futbolcu olmak isterdim. Gerçi Hakan Şükür gibi olmak kolay değil. En başta çok çalışmak gerekiyor. Benim yaşım daha genç olduğundan önümde uzun bir süre var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ayrıca ben para için oynamıyorum. Futbolu sevdiğim için oynuyorum'' şeklinde konuştu.

05.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transfer sönük

  Beşiktaş'tan ayrılmayı ben istedim

  BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA

  F.Bahçe'de Bursaspor mesaisi

  Arda sağlık ekibi nezaretinde çalıştı

  Hagi'nin korkusu başarısızlık

  F.Bahçe Ülker'i yenen G.Saray'da yüzler güldü

  BASKETBOL SALONLARINDA KÜFÜR İSYANI

  Kutlu Torunlar ilk etabı 21. sırada tamamladı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır