"Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Hagi'nin korkusu başarısızlık

GALATASARAY'IN efsanevi Rumen yıldızı Gheorghe Hagi, oyunculukta gösterdiği başarının aynısını antrenörlük hayatında yakalayamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Yeni yılla ilgili beklentilerini Rumen spor kanalı GSP TV'ye anlatan Hagi, oyunculuk kariyerinde başarıyla ulaştığı zirveye antrenör olarak ulaşamama endişesi taşıdığını söyledi. 'Ben aynı Hagi'yim, ama oyunculuk kariyerimdeki başarıyı antrenör olarak gösterebilir miyim bilmiyorum.' şeklinde konuşan Hagi, oyuncu iken etrafından aldığı desteği antrenörlük hayatında görememekten şikayet etti. Antrenörlük hayatında destek görmek istediğini ve desteği görürse başarılı olacağını ifade eden Hagi, antrenörlükte başarının istikrara bağlı olduğunu kaydetti. Rumen Teknik Adam, Ajax'ı dünyanın futbolcu fabrikası olduğunu belirterek, 'Ajax'ta forma giymeyi çok isterdim" dedi.

BRATU HAKAN ŞÜKÜR'Ü HAYRANI

Öte yandan Galatasaray'da bir dönem top koşturan Rumen futbolcu Florin Bratu, kendisine Hakan Şükür'ü örnek aldığını söyledi. Halen Dinamo Bükreş takımında top koşturan Bratu, Rumen spor kanalı GSP TV'ye verdiği mülakatta futbol hayatında en çok Galatasaray'da forma giyerken Hakan Şükür'den etkilendiğini söyledi. Hakan Şükür'ü 'çok inançlı ve çalışkan' olarak tanımlayan Bratu, "Türkiye'de oynadım, Frans'da oynadım. Ancak profesyonel hayatımda en çok etkilendiğim kişi Hakan Şükür oldu. Antrenmanlarda çok ciddi çalışırdı. Tek işi gol atmaktı"şeklinde konuştu. Türkiye'deki sportif yaşantıyı değerlendiren Bratu, Türk futbolcuların işlerine daha çok kendilerini verdiğini ve Rumen futbolculara göre daha sakin bir hayat yaşadıklarını anlattı.

05.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transfer sönük

  Beşiktaş'tan ayrılmayı ben istedim

  BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA

  F.Bahçe'de Bursaspor mesaisi

  Arda sağlık ekibi nezaretinde çalıştı

  Hagi'nin korkusu başarısızlık

  F.Bahçe Ülker'i yenen G.Saray'da yüzler güldü

  BASKETBOL SALONLARINDA KÜFÜR İSYANI

  Kutlu Torunlar ilk etabı 21. sırada tamamladı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır