"Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

AND DAĞLARI'NDA ZORLU YARIŞ

30. Dakar Rallisi'nin 7. etabı geçilirken, Jim Beam Türk Takımı'ndan Kemal Merkit, bu etabı 87. sırada, Kutlu Torunlar ise 124. sırada tamamladı.

Dakar Rallisi'nde 6. etaptaki zorlu yarışın ardından kısaltılan 7. etapta 243.36 kilometre yol kat edildi. Mendoza-Valpariso arasındaki etapta, kamyonlar yarışmazken, motosikletler ve otomobiller büyük mücadele verdi. Şili'de And Dağları'nda 3 bin metre yükselikte hem motosikletlerin, hem de sporcuların sınandığı parkuru Kemal Merkit 87. sırada tamamladı. Bir diğer Türk yarışçı Kutlu Torunlar ise 124. sırada yer aldı.

Genel klasmanda Kutlu Torunlar 115. sırada yer alırken, Kemal Merkit ise 121. sırada kendisine yer buldu. Şili topraklarındaki zorlu etabı Şilili motosikletçi Francisco Lopez ilk sırada tamamladı. Motosiklet kategorisinde genel klasmanda ise İspanyol Marc Coma liderliğini sürdürdü. Bu arada yarışçılar günü dinlenerek geçirdi. Yarışın 8. etabı bugün yapılacak. Sporcular, Valparaiso-La Serana arasındaki toplam 652 kilometrelik parkurda başarı kovalayacak. Yarış, 18 Ocak Pazar günü Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de sona erecek.

11.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yusuf: Doğuştan Beşiktaş'lıyım

  Bursa'dan Yusuf savunması

  G.Saray otel sahasında ligin 2. yarısına hazırlanıyor

  F.Bahçe kupada Tokatspor önünde

  Gökhan Ünal: F.Bahçe'yi yenmeliyiz

  G.Birliği Hollanda'da oynayan gurbetçi Hurşit Meriç'i aldı

  Macar futbolcular Antalya kampı için sabırsızlanıyor

  Zico CSKA Moskova'ya imza attı

  Hidayet yine coştu

  AND DAĞLARI'NDA ZORLU YARIŞ

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır