"Gerçekten" haber verir 21 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş antrenmanında sert hareketler

TÜRKCELL Süper Lig'in 17. haftasında Denizlispor'u konuk edecek olan Beşiktaş, çalışmalarına devam ederken Mert Nobre, Yusuf Şimşek, Delgado ve Serdar Özkan antrenmana çıkmadı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde 24 Ocak Cumartesi günü Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta çalışma yaklaşık 2 saat sürdü. İdmana sakatlığı bulunan Delgado, Mert Nobre, Yusuf Şimşek ve Serdar Özkan katılmadı. Bobo ise, fizyoterapist eşliğinde sahada takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Mert Nobre'nin sağ dizinde ödem olduğunu, Yusuf Şimşek'in ise sağ dizinde ağrı bulunduğunu ve yapılacak kontroller sonrasında durumlarının belli olacağını söyledi. Serdar Özkan ise, grip olduğu için idmanda yer almadı. Takım halinde koşu ile başlayan antrenman, orta alanda kontrollü pasla devam etti. Daha sonra ise 3 takım halinde değişmeli maç yapıldı. İdman çift kale kontrollü maç ve şut çalışması ile sona erdi. Yeni transfer Erkan Zengin çıktığı ikinci antrenmanda da çekingen tavırlarıyla dikkat çekerken, çift kale maçta yaşanan bir pozisyonda Sivok ve Gökhan Zan arasında küçük çaplı bir tartışma yaşandı. Sivok'a sert bir hareket yapan Gökhan Zan'a Çek oyuncu tepki gösterirken, bir süre sonra da Sivok, Gökhan Zan'a sert bir hareket yaptı. Gökhan Zan Sivok'u uyarırken ikili maça devam etti.

21.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih Altaylı ve medya

  TRABZON KADIKÖY'DE YOK

  Sivas'ı zorlu bir maraton bekliyor

  Beşiktaş antrenmanında sert hareketler

  Kaka: Dua ettim, Milan'da kaldım

  Alex ve Roberto Carlos yarın resmi imza atıyor

  60 yıl futbola hizmet eden Kayseri Stadı yıkıldı

  Çağdaş Altan'a Alman hocasından övgü

  Bank Asya 1. Lig'de bugün

  POTADA 2. YARI START ALIYOR

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır