"Gerçekten" haber verir 21 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kaka: Dua ettim, Milan'da kaldım

AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka, Manchester City'nin rekor düzeydeki transfer teklifini geri çevirerek, AC Milan'da kalma kararını, bol bol dua ederek aldığını söyledi.

Dindar bir Protestan olarak da tanınan 26 yaşındaki Kaka, ''Manchester City'e gitmek, büyük bir projenin başlangıcı olabilirdi ama ben, son günlerde bol bol dua ederek, benim için hangi takımın daha hayırlı olacağını anlamaya çalıştım. Sonuçta burada kalmaya karar verdim'' dedi. Kaka, konuya ilişkin kararının, AC Milan Başkanı Silvio Berlusconi tarafından duyurulmasının ardından, kırmızı-siyahlı kulübün televizyonu Milan Channel'a verdiği demeçte, ''Yaşananlar sayesinde, Milan'da insanların beni ne kadar sevdiklerini görme imkanı buldum. Tercihimi, taraftarlarımın ve takım arkadaşlarımın yardımıyla belirledim. Doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Sadece iyi olmak istiyorum. İnsanların beni istedikleri, beni sevdikleri yerde kalmaktan dolayı mutluyum'' diye konuştu.

MİLAN HER DEFASINDA BENİ MUTLU ETTİ

AC Milan'ın, kendisine ilişkin tüm teklifleri geri çevirmiş olduğunu hatırlatan Kaka, Manchester City örneğinde olduğu gibi kendisine teklifte bulunanlara da sürekli olarak, ''Önce Milan'la konuşun, daha sonra konuşuruz'' cevabını verdiğini de kaydetti. Kaka, aynı zamanda menajeri olan babası Bosco Leite'nin, kendisine Manchester City'nin teklifini kabul etmesi için baskı yaptığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını da belirterek, ''Son günlerde birçok haber uçuştu. Birçok söylenti çıktı. Birçok spekülasyon yapıldı. Pek çok kişide babam hakkında yanlış kanaatler oluştu. Ben hiç kimseyle kavga etmedim. Ailemden hiç kimse beni başka bir yere gitmeye zorlamadı. Bağlı olduğum, kalbimi verdiğim takımda kalmayı tercih ettim'' dedi. Manchester City'nin teklifiyle başlayan tartışmaları, AC Milan'daki sözleşme koşullarını iyileştirmek için kullandığına dair iddiaları da yalanlayan Kaka, ''Tüm bu hikayenin, benim sözleşmemi yenilemem için gündeme getirildiğini öne sürenler de oldu. Bu asla doğru değil. Milan kulübü, her defasında beni mutlu etti. Herkese teşekkür borçluyum'' diye konuştu.

TARAFTARLARIN PANKARTLARI BENİ DUYGULANDIRDI

Kaka, Fiorentina'ya karşı maç boyunca taraftarların kendisine tezahüratta bulunmalarının, tribünlerin AC Milan'da kalmasını isteyen pankart ve dövizlerle donatılmasının, kendisini duygulandırdığını da ifade etti. ''Cumartesi günkü maç, benim için olağan dışıydı. Tarifi güç bir heyecan yaşadım'' diyen Kaka, kendisinden sevgisini esirgemeyen taraftarlara da teşekkür etti.

21.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih Altaylı ve medya

  TRABZON KADIKÖY'DE YOK

  Sivas'ı zorlu bir maraton bekliyor

  Beşiktaş antrenmanında sert hareketler

  Kaka: Dua ettim, Milan'da kaldım

  Alex ve Roberto Carlos yarın resmi imza atıyor

  60 yıl futbola hizmet eden Kayseri Stadı yıkıldı

  Çağdaş Altan'a Alman hocasından övgü

  Bank Asya 1. Lig'de bugün

  POTADA 2. YARI START ALIYOR

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır