"Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray'dan Sivas'a İzmir teklifi

GALATASARAY Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda yapacakları iki maçı İzmir'de oynama teklifinde bulundu. Üstünel, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, Sivasspor ile kupadaki iki maçı İzmir'de oynanmasının uygun olabileceğini dile getirerek, ''Kabul etsinler, 2 kupa maçını İzmir'de oynayalım. Böylece iki tarafın da hasılatı yüksek olur'' dedi. Sivasspor ile hafta sonunda oynayacakları maçta, zorlu şartların farkında olduklarını da kaydeden Üstünel, ''Kış şartlarına uygun olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Özel kar kramponlarımız hazır'' ifadesini kullandı. Haldun Üstünel, iç transfer görüşmeleri yaptıkları Servet ve Hakan Balta ile hafta içinde anlaşmaya ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Öte yandan plaka işareti ''58'' olan Sivas'ın Turkcell Süper Lig'deki gururu Sivasspor, bu hafta yapacağı Galatasaray maçını kazanarak ligdeki 58'inci galibiyetine imza atmayı hedefliyor. Süper Lig'de 4. sezonunu yaşayan ve geride kalan 3 sezonda önemli başarılara imza atan Sivasspor, 119. maçında Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda, 24 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'de Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde Süper Lig'deki 58'inci galibiyetine imza atacak.

Süper Lig'de 4 sezondur başarıyla mücadele eden, özellikle son 2 sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayarak ''4 büyükler'' dışında üst üste 2 sezon devreyi lider kapayan tek Anadolu takımı olarak tarihe geçen Sivasspor, geride kalan 118 maçta 57 galibiyet, 27 beraberlik, 34 mağlubiyet aldı. Süper Lig'deki ilk sezonunu 8'inci, ikinci sezonunu 7'nci, üçüncü sezonunu ise 4'üncü sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 118 maçta 160 gol atıp, kalesinde 129 gol gördü.

22.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'dan Sivas'a İzmir teklifi

  Carlos: Aragones F.Bahçe'de mutlu

  Diyarbakır'da futbol zirvesi

  Selçuk bugün idmana çıkacak

  Mehmet Okur 22 sayı attı, Utah Jazz kazandı: 112-107

  Voleybol maçlarında seyirciye hediye dağıtılacak

  Çarşı'dan Gazze'ye yardım kampanyası

  Asr-ı Fener tarihi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır