"Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Carlos: Aragones F.Bahçe'de mutlu

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, teknik direktör Luis Aragones için, ''Luis, Fenerbahçe'de mutlu ve başarı kazanacak'' dedi. İspanyol spor gazetesi Marca'da yayımlanan röportajında Carlos, ''Luis, 24 saat futbolla yaşıyor. Her zaman futbolu düşünüyor ve çok hazır olduğunu gösteriyor'' açıklamasında bulundu. İspanyol teknik adamın Fenerbahçe'ye artık alıştığını belirten Carlos, ''Onu, çok iyi ve mutlu görüyorum. Alıştı. Bizimle gülüp, şakalar yapıyor'' dedi.

Carlos, şu anda dünyanın en iyi futbol oynayan kulüplerini ''Barcelona ve Manchester United'' olarak gösterirken, ''Bu formlarını sonuna kadar koruyabilecekler mi göreceğiz. Gerçeği görmek gerekir ki, Barcelona çok iyi oynuyor ve ona karşı kazanmak zor ama bu ritmi tüm sezon boyunca korumak normal değil. Formdan düştükleri ve zorlandıkları anlarda olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Real Madrid'in eski kulüp başkanı Ramon Calderon'un istifası için ''Kötü başlayan yönetim kötü bitirir'' yorumunu yapan Brezilyalı futbolcu, son olaylardan dolayı kulüp olarak Real Madrid'in prestij kaybettiğini savundu. Carlos, her şeye rağmen Real Madrid'in takım olarak güçlü olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u eleyeceğine inandığını kaydetti.

22.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'dan Sivas'a İzmir teklifi

  Carlos: Aragones F.Bahçe'de mutlu

  Diyarbakır'da futbol zirvesi

  Selçuk bugün idmana çıkacak

  Mehmet Okur 22 sayı attı, Utah Jazz kazandı: 112-107

  Voleybol maçlarında seyirciye hediye dağıtılacak

  Çarşı'dan Gazze'ye yardım kampanyası

  Asr-ı Fener tarihi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır