"Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Selçuk bugün idmana çıkacak

ANTRENMANIN sonunda futbolcuların açma ve germe yaptığı sırada ortaya geçen Roberto Carlos'un yaptığı dans takım arkadaşlarınca alkışlandı. Medya mensuplarının Trabzonsporlu futbolcuların yaptığı kolbastı oyununa benzettiği dansta Roberto Carlos'un takım arkadaşı Selçuk'u taklit ettiği ortaya çıktı.

FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. Samandıra Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Aragones yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, kontrollü pas ve depar çalışmaları yaptı. Yönetici Neşet Yalçın'ın da izlediği antrenmanın ardından tesislere dinlenmeye çekilen sarı-lacivertliler, günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Fenerbahçe'nin bu sabahki antrenmanına sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Burak ve izinli olan Tümer katılmadı. Tesislerde tedavi olan Selçuk'un sağ bacak alt adalesinde oluşan ödemin azaldığı bildirilirken, son durumuna bugünkü antrenmanda denenerek bakılacağı ifade edildi.Burak'ın tedavisine de tesislerde devam edildiği kaydedildi.

22.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'dan Sivas'a İzmir teklifi

  Carlos: Aragones F.Bahçe'de mutlu

  Diyarbakır'da futbol zirvesi

  Selçuk bugün idmana çıkacak

  Mehmet Okur 22 sayı attı, Utah Jazz kazandı: 112-107

  Voleybol maçlarında seyirciye hediye dağıtılacak

  Çarşı'dan Gazze'ye yardım kampanyası

  Asr-ı Fener tarihi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır