"Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Madagaskar’da gerginlik

Madagaskar’ın başşehri Antananarivo’da polisin hükümet karşıtı gösteri yapanlara açtığı ateşte ölenlerin sayısının 28’e yükseldiği, 212 kişinin de yaralandığı bildirildi. Emniyet yetkilisi Lala Rakotonirina, diğer hastanelere götürülmüş başka ölü ve yaralıların da olabileceğini kaydetti. Gösterinin, muhalefet lideri ve Antananarivo Belediye Başkanı olan 34 yaşındaki Andry Rajoelina’nın düzenli olarak yandaşlarına seslendiği ana meydanda başladığı, binlerce göstericinin daha sonra Devlet Başkanlığı Sarayı önünde toplandığı kaydedildi.


Makedonya halkından Gazze’ye yardım

Gazze’de yaşanan insanlık dramına Türkiye’nin yanı sıra diğer ülke halkları da duyarsız kalmadı. Zor günlerinde Türkiyeli kardeşlerinin maddi ve manev

Kriz paketinde indirimli uzlaşma

ABD Başkanı Barack Obama, ekonomiyi canlandırmak amacıyla hazırladığı dev pakette uzlaşma sağlanırken, eyaletlere yapılan yardım ile okul inşaatlarına


  Abbas, Filistinli yaralıları ziyaret etti

FİLİSTİN Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Gazze’de yaralanan Filistinlilerin tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.


  İşçi Partisi'ne destek dibe vurdu

EKONOMİK krizin derinleştiği İngiltere’de halkın iktidardaki İşçi Partisi’ne verdiği desteğin düşmeye devam ettiği bildirildi.


  Avustralya'da orman felâketi

AVUSTRALYA'NIN güneydoğu bölgelerinde etkili olan orman yangınlarında 84 kişi öldü Yangınların en çok etkili olduğu ve iki yangının hala kontrol altına alınamadığı Viktorya eyaletinin emniyet yetkilileri, resmi rakamlara göre ölü sayısının 84 olduğunu belirttiler.


  İngiltere’de yeni bir “casus kadrosu”

İNGİLTERE hükümeti, bütün vatandaşların yurt dışına yaptıkları seyahatlerle ilgili ayrıntıları 10 yıl boyunca saklamayı planlıyor.


  İsviçre, serbest dolaşımı oyluyor

İSVİÇRELİLER, Avrupa Birliği (AB) ile işçilerin serbest dolaşımına ilişkin anlaşmaların yenilenmesi, Bulgaristan ve Romanya’yı da kapsaması konusunda bugün referanduma gidiyor.


  İtalya’da anayasa tartışması

İTALYA'DA, 17 yıldır komada bulunan Eluana Englaro’ya ötanazi uygulanmasına ilişkin olarak cumhurbaşkanlığı, hükümet ve muhalefet arasındaki başlayan tartışma, Başbakan Silvio Berlusconi’nin anayasayı eleştirmesine de neden oldu.


  Bangladeş'te tekne battı: 10 ölü

BANGLADEŞ'DE bir teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır