"Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Bu puanlar çok aranır

GALATASARAY, Turkcell Süper Lig karşılaşmasında Kayserisor'la 1-1 berabere kalırken, rakibine karşı lig tarihinde İstanbul'daki ilk puan kaybını yaşadı.

Lincoln'ün 29. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından karşılaşmanın 61 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kalan Galatasaray, 28. dakikada Nonda'nın golüyle öne geçerken, 90 dakikada Mehmet Eren'in golüne engel olamadı ve şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puanını yitirdi. Kayserispor'la lig tarihinde 28. kez karşılaşan Galatasaray, rakibine karşı İstanbul'daki ilk puan kaybını da yaşamış oldu. Kayserispor'a, tarihinde yalnızca 1 kez yenilen Galatasaray, bu karşılaşmaya kadar İstanbul'daki tüm maçlarını da kazanmayı başarmıştı. Galatasaray, Kayserispor beraberliğiyle son 3 haftada 5 puan yitirdi. Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek 3 puan kaybeden ve ardından Denizlispor'u 2-0 yenen sarı-kırmızılı takım, Kayserispor maçında da yine 2 puan yitirdi. Ayrıca sarı-kırmızılılar, bu dönemde Fortis Türkiye Kupası'nda da Sivasspor ile oynadığı 2 maçta da berabere kalarak penaltılarla elendi.

LİNCOLN 29 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Casio Lincoln, 29 dakikada 2 sarı kart görerek kımızı kartla oyun dışında kaldı. Sakatlığının ardından 20 gün sonra sahalara dönen Lincoln, Kayserispor karşılaşmasının 22. ve 29. dakikalarında hakem Selçuk Dereli'den sarı kart gördü. Maçın 22. dakikasında ceza sahası içinde yerde kalan Lincoln'e kendisini yanıltmaya yönelik hareket ettiği gerekçesiyle sarı kartını gösteren hakem Selçuk Dereli, Brezilyalı oyuncunun 29. dakikada Kayserispor'un serbest vuruş kullanmaya hazırlandığı anda topa müdahale etmesi nedeniyle de ikinci kez sarı kartını çıkarttı ve kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Casio Lincoln, Galatasaray'ın gelecek hafta ligde Antalyaspor ile yapacağı maçta takımdaki yerini alamayacak.

NONDA 2 HAFTADIR BOŞ DURMUYOR

Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulmakta zorluk çeken Shabani Nonda, Denizlispor maçının ardından Kayserispor filelerini de havalandırdı. Geride kalan sezonda son derece kritik gollere imza atan ve uzun süre devam eden gol sıkıntısını Denizlispor'a attığı şık golle bozan oyuncu, Kayserispor'a attığı golle de ligdeki gol sayısını 4'e yükseltirken, kendisine güvenen teknik heyeti mahcup etmedi.

09.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu puanlar çok aranır

  Sivas'ın zirve inadı

  HAGİ: TÜRKLER BENİ ADIMDAN DOLAYI SEVDİ

  Milan Beckham için bastırıyor

  Kaka'nın ayağında kırık olmadığı açıklandı

  Zigana'da çığda ölenler Erciyes'in zirvesinde anıldı

  2 metre 11 cm'lik hentbolcu bıçaklanarak öldürüldü

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır