"Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Sivas'ın zirve inadı

FORTİS Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyerek yarı finale yükselen Sivasspor, ligde de Kocaelispor'u yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile 120 dakikalık bir maç yapan ve rakibini penaltılarla eleyerek kupada adını yarı finale yazdıran Sivasspor, bu zorlu maçın ardından dün de ligde karşılaştığı Kocaelispor'u 2-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kocaelispor karşısında, kart cezalıları Mehmet Yıldız ve Murat Erdoğan, sakatlıkları bulunan Hayrettin Yerlikaya ve Onur Tuncer ile gribal enfeksiyon geçiren Murat Sözgelmez gibi 5 önemli isminden yoksun bir kadroyla galibiyete ulaşan kırmızı-beyazlı ekip, bu galibiyetle puanını 41'e çıkardı. Sivasspor, 38 puanla Trabzonspor'un averajla önünde lider girdiği 19. haftayı da 41 puanla aynı puana sahip Trabzonspor'un averajla önünde lider kapadı. Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Sivasspor, ligde geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sahasında başarılı bir grafik çiziyor. Geçen sezon iç sahada yaptığı 17 maçta, 13 galibiyet elde eden, sadece Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a yenilip, Çaykur Rizespor ile berabere kalan Sivasspor, bu sezon da sahasında yaptığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

09.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu puanlar çok aranır

  Sivas'ın zirve inadı

  HAGİ: TÜRKLER BENİ ADIMDAN DOLAYI SEVDİ

  Milan Beckham için bastırıyor

  Kaka'nın ayağında kırık olmadığı açıklandı

  Zigana'da çığda ölenler Erciyes'in zirvesinde anıldı

  2 metre 11 cm'lik hentbolcu bıçaklanarak öldürüldü

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır