"Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Trabzon liderlik fırsatını tepti

TÜRKCELL Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da, ortaya koyulan futbol beğenilmedi. Teknik direktör Ersun Yanal, özellikle ofansif anlamda bordo-mavili takımını eleştirirken kulüp başkanı Sadri Şener'de Beşiktaş maçındaki futboldan memnun olmadığını bildirdi. Şener, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe maçıyla başladıklarını belirterek, ''O maçta daha iyi futbol vardı. Beşiktaş maçındaki futboldan memnun değiliz. Sonuçta alınan puanlar çok önemli. Denizlispor, Antalyaspor, Konyaspor, Galatasaray maçları önümüzde var. Bu maçlar içerisinde Antalyaspor ile deplasmanda, diğerlerini sahamızda yapacağız. Önümüzdeki 4 maçta 12 puan almamız lazım'' dedi. Güçlü bir kadrolarının bulunduğunu ifade eden Şener, ''Sadece sahadaki 11'imiz değil, yedek kulübemiz de güçlü. Arada bu tür oyunlar olabilir. Fakat şu anda sonuca en yakın takımlardan biriyiz'' diye konuştu.

LİDERLİK FIRSATINI KAÇIRDI

Sivasspor'un deplasmanda Bursaspor ile berabere kalmasının ardından liderlik şansı yakalayan Karadeniz ekibi, Beşiktaş beraberliği ile de liderlik fırsatını kaçırmış oldu. Karadeniz ekibinde, Hüseyin ve Umut gördükleri kartlar ile cezalı konumuna düşerken bu oyuncular Denizlispor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

ÜÇ BÜYÜKLER GALİBİYET HASRETİ

Trabzonspor, Ersun Yanal yönetiminde, bu sezon üç büyük takıma karşı oynadığı maçlarda galibiyet hasretine dün akşam da son veremedi. Ligin ilk yarısında sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan, deplasmanda Galatasaray'a 3-0 yenilen, Fenerbahçe karşısında golsüz berabere kalan Karadeniz ekibi, Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak bu sezon üç büyükler karşısında 3 puan ile tanışamadı. Trabzonspor, söz konusu 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 3 puan toplayabildi.

GÖKHAN GOL HASRETİNE SON VERDİ

Trabzonspor, üç büyükler karşısında gol hasretine ise Beşiktaş maçında son verdi. Karadeniz ekibi, Beşiktaş maçının 28. dakikasında Gökhan Ünal'ın attığı gol ile bu sezon üç büyükler ile yapılan maçtaki ilk golünü kaydetti. Fil Dişi Sahili ile yapılan ve 1-1 biten maçta milli takımın golünü atan Gökhan Ünal, Beşiktaş maçında da gol atmasına karşın galibiyet sevinci yaşayamadı.

17.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Köprülerin altından çok sular akacak

  Trabzon liderlik fırsatını tepti

  TRABZONSPOR 3 PUANI İSTEMEDİ

  BEŞİKTAŞ 2 PUAN DAHA KAYBETTİ

  Potada kupa eşleşmeleri belli oldu

  G.Saray yarın UEFA sınavına çıkacak

  Çağdaş Altan Alman 1. Liginde gol attı

  NBA'DE MVP ÖDÜLÜ BRYANT VE O'NEAL'A

  Zirve yarışında herkes Fenerbahçe'ye çalıştı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır