"Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

BEŞİKTAŞ 2 PUAN DAHA KAYBETTİ

Geçen hafta Konya'daki isteksiz, gayretsiz, bitkin futbolun ardından çıkılan Trabzonspor maçında Beşiktaş’ın ne yapacağı merakla bekleniyordu. Ligin ilk yarısında, üst sıralardaki takımlara karşı galibiyeti bulunmayan siyahbeyazlılar, acaba Trabzon’u yenip, Sivas ve G.Saray’ın puan kaybettiği haftayı avantaja çevirebilecek miydi? Mustafa Denizli, önce kaybetmemeyi düşünmüş olmalı ki, çift ön libero tek forvetle oynamayı denedi. Trabzon’un maç boyunca bulduğu tek pozisyon ve golün ardından, etkisiz Yusuf ve Serdar Özkan’ı oyundan alıp Bobo ve Delgado hamlesi tek kale maç oynanmasını sağladı. Trabzon savunmasını gelen bir yan topla aşmayı başarsa bile, baskılı ve üstün bir futbol oynayıp galip gelinememesi Beşiktaş’ın kayıp hanesine 2 puan yazılmasına sebep oldu.

Gelelim futbolculara: Şampiyon olacak bir takımın kalecisi bazı maçlarda kurtarıcı olmalı. Rüştü yediği golde hatalıdır diyemem, ama Trabzon maçında Fenerbahçe’yi kurtaran Volkan’ın oyununu hatırlayınca, Rüştü acaba hangi maçı kurtardı diye sormadan edemiyorum. Defansta Sivok ve İbrahim Üzülmez çok çalışıyor görünmelerine rağmen takıma pozitif bir katkıları olmadı. Cisse vasat, Fabian Ernst gayretliydi. Tello çok çalıştı fakat sonuç alamadı. Yusuf etkili olmazken, ikinci yarı oyuna giren Delgado hazır gözükmedi. Bobo attığı golle “bu takımın golcüsü benim” der gibiydi.

Dikkatsizliğin bedeli olarak yenilen bir golün ardında Trabzonspor gibi son haftaların formda takımına karşı oynanan başarılı futbol ancak beraberliği getirebildi. Bu maç berabere bitti ama kazanan Trabzon oldu. Önümüzdeki haftalarda, maç sonunu renklendiren “Trabzon kolbastısı” daha bir eğlenceli hale gelecek gibi görünüyor. Mustafa Denizli’nin 26. hafta tahmini tutar mı bilmem, ancak Cuma günü deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçında kaybedilecek puanlar, pamuk ipliğine bağlı Beşiktaş’ın şampiyonluk şansını zora sokar.

NADİ AKSOY / [email protected]

17.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Köprülerin altından çok sular akacak

  Trabzon liderlik fırsatını tepti

  TRABZONSPOR 3 PUANI İSTEMEDİ

  BEŞİKTAŞ 2 PUAN DAHA KAYBETTİ

  Potada kupa eşleşmeleri belli oldu

  G.Saray yarın UEFA sınavına çıkacak

  Çağdaş Altan Alman 1. Liginde gol attı

  NBA'DE MVP ÖDÜLÜ BRYANT VE O'NEAL'A

  Zirve yarışında herkes Fenerbahçe'ye çalıştı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır