"Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.SARAY'DA EN KÖTÜ YÖNETİM

Galatasaray son yılların en başarısız yönetimi tarafından idare ediliyor. Geçen yıl yaşadığı Felkamp krizini çabuk unutmuş olmalı ki, tekrar yaşlı Felkamp'ı bu defa danışman olarak getirip takımdaki dengeleri bozmuş oldu. Yapılan transferler iyi görülse de bazı futbolcuların iki maçta bir sakatlanıp aylarca takımı yalnız bırakması bu yönetimi ilgi alanına girmiyor. Buna karşılık alınan başarısızlıkları federasyona ve hakemlere saldırarak örtmek istiyor.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 lig, iki kupa maçlarından sadece bir galibiyet alabilen bir takımın hiç kimseye saldırmasına hakkı yoktur. Sivas'ta oynanan kupa maçında hakemin Ümit Karan'a gösterdiği kırmızı kartı şikayet edip, kural hatası iddiasıyla maçın tekrarını isteyen bu yönetim 3 gün sonra Ali Sami Yen'de oynanan kupa maçının ilk ayağında yine rakibini yenemeyip, uzatmada beraberliği yakalayabilmişti.

Sadece bu sezon Antalyaspor ve Kayserispor'a karşı 9 puan kaybedildi. Hakemlerle uğraşılacağına kendi oyuncularından hesap sorsan daha başarılı olursun. Lincoln takımda tam bir kral. Hiç kimse bir şey diyemiyor. Canı istediği zaman antremanlara çıkıyor, canı istediği zaman maçlarda forma giyiyor. Song gibi sahada yüreğiyle oynayan faydalı bir futbolcuyu verip, yerine Meira gibi birini almak hangi akıllı yöneticinin işi anlayamadık. Kewell, sezonun ilk yarı sonunda kasık ameliyatı olmak için ülkesine gitti, şimdi durumu ne belli değil.

Linderoht, önceki hafta Kayserispor'a karşı 15 dakika oynamasına karşılık Antalyaspor maçında tribünde oturtuldu. Arda ise futboldan çok, magazin basınındaki çirkin görüntüleriyle boy gösteriyor. Gol atmayı unutan Ümit Karan geçtiğimiz yıllar Hakan Şükür’ün altında eziliyordu, şimdi ortalarda bile görünmüyor. Servet ve Ayhan’ın dışında takıma yüzde yüz katkısı olan oyuncu yok gibi. Alman teknik adam Skibbe malzemeci kadar yetkisi olmayan pasif, beceriksiz biri. Sezon başından beri yapılan eleştirileri kulak tıkayarak bugünkü başarısızlıkta başrolü oynadı.

Geçmişte Avrupa'da ulaştığı büyük başarıları şimdi mumla arayan Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda bu akşam Fransa'nın Bordeaux takımı karşısında alacağı sonucu sadece sarıkırmızılı taraftarlar değil, bütün sporseverler merakla bekliyor.

AHMET GÖNÜLLÜ / ahmet@yeniasya

18.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray UEFA'da Bordeaux önünde

  AIBA, Türk boksunun yasağını kaldırdı

  Bursaspor TV Mart'ta yayına başlayacak

  Fortis Kupası yarı final kuraları bugün çekilecek

  Filede Eczacıbaşı-Güneş Sigorta rövanşa çıkıyor

  Trabzonspor'da Tony Sylva kalesinde güven veriyor

  G.SARAY'DA EN KÖTÜ YÖNETİM

  Nobre'nin gol orucu sürüyor

  Beşiktaş, Denizli ile golü unuttu

  SELÇUK G.BİRLİĞİ KARŞISINDA DA YOK

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır