"Gerçekten" haber verir 19 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Aragones: Eleştiriler beni etkilemez

Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan Fatih Demirkol'un hazırlayıp sunduğu "Aragones'le Teknik Analiz" programına konuşan teknik direktör Luis Aragones, "Futbol çok büyük bir organizasyon. Hacettepe karşısında aldığımız 7-0'lık galibiyet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi mağlubiyeti ile ilgili olarak söylenebilecek tek şey Belediye önünde şanssız olduğumuzdur. Rakibimizin kontrataklarına çare bulamadık. Ama iki maç arasında hazırlık bakımından pek fark yoktu." ifadesini kullandı. "Motivasyon için bir şey yapıyor musunuz?" sorusuna Aragones "Futbolda 3 faktör vardır mental, teknik ve taktik ama buna rağmen sahada her şey olabiliyor. Bazen oyuncularımı tiyatroda oynayan aktörlere benzetiyorum; çünkü sahada en iyisini yapıp alkışlanmak istiyorlar tıpkı aktörler gibi. Bu yüzden de hiçbir oyuncunun bir maçta isteksiz oynayabileceğini düşünemiyorum" cevabını verdi.

Olumsuz tezahüratların kedisini etkileyip etkilemediği ile ilgili olarak ise teknik direktörümüz "Çok uzun yıllardır futbolun içinde olduğum için doğrusu beni hiç etkilemiyor ama futbolcuyu etkilediğini düşünüyorum. Sonuç yeterli olmasa bile iyi oyunu fark edip iyi şeylerin yapıldığını görmek gerek. Bunun en iyi örneği de Arsenal maçındır" diye cevapladı. Hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak ise Aragones şunları söyledi: "Fenerbahçe her zaman kazanmak için sahaya çıkıyor. Türkiye Ligi'nde yer alan takımlar artık birbirine benzer futbol oynuyorlar. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ankara'ya da kazanmak için gidiyoruz."

Geçen hafta rakiplerin puan kaybetmesiyle ilgili olarak da Aragones şu yorumu yaptı: "Lig uzun bir maraton. 14 maçta 42 puan toplanacak. 45 takım iyi savaş veriyorlar. Son 67 ve 8 haftalar kritik haftalar olacak. Elimizden geleni yapacağız. Bu periyotta bazı takımlar puan kaybedecek bazıları da kazanacak.""Rakipleri tanımak için ne yapıyorsunuz?" şeklindeki soruya ise teknik direktörümüz Luis Aragones, "Bu ciddi uğraş verdiğimiz bir konu. Kaleci antrenörümüz Angel Ferez rakiplerimizin maçlarını izleyerek ve analizlerini yaparak ciddi bir çalışma yapıyor. Daha sonra bu çalışmalar CD'ye alınarak oyuncularımıza izlettiriliyor" cevabını verdi.

19.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KUPADA İDEAL EŞLEŞME

  Aragones: Eleştiriler beni etkilemez

  Magic, Bobcats'i 107-192 yendi, Hidayet 13 sayı attı

  ING Grubu Formula 1'in Türkiye sponsoru oldu

  Ferrari'nin yeni aracı F60 arıza yaptı

  Futsal A Millî Takımı İsrail'le deplasmanda oynuyor

  Yanal bu defa yarıştan kopmadı

  Ağrı Dağı tırmanışına tipi geçit vermedi

  G.Saray Avrupa'da zorlu 2 maça çıkıyor

  Bursaspor sergisi açıldı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır