"Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ARAGONES HÂLÂ UMUTLU

TÜRKCELL Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'ne 1 - 0 yenilen Fenerbahçe'de büyük bir moral çöküntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör Luis Aragones, bu yenilgiye rağmen şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi. Aragones, geçen hafta Hacettepe karşısında 7-0 galip geldiklerini, bugün buradan yenilgiyle ayrıldıklarını hatırlatarak, ''Bu böyledir, faul sonrasında çarpmadan gelen bir toptan gol yedik. Rakip golden sonra boş alanlar buldu. Biz ortadan giremedik. Oyunu kanatlara yaymaya çalıştık, bunda da başarılı olamadık'' dedi. Maçta 1-0 geriye düştükten sonra rakibin pozisyonlar bulduğuna dikkati çeken Aragones, şöyle konuştu:''Biz gol için saldırınca kalemizde pozisyonlar oldu. Defansta problem yaşadığımızı sanmıyorum. Ancak 1-0'dan sonra defansta hatalar yapmış olabiliriz. Çarpıp giren golden sonra 5-6 adamla saldırdık ve defans güvenliğin bıraktık.'' Aragones, 19 Mayıs Stadı'ndaki suni çimle ilgili bir soruyu ise, ''Bu sahada daha önce 3 kez oynadık. Ne şartta olduğunu biliyorduk. Daha önce gelip antrenman yapmamızı gerektirecek bir durum yoktu'' şeklinde cevapladı.

KALECİ VOLKAN: OLMAYINCA OLMUYOR

Milli kaleci Volkan Demirel, takım olarak çok kötü oynadıklarını ve büyük avantaj yitirdiklerini söyledi. Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesine konuşan Volkan Demirel, takım olarak kötü oynadıklarını, kaybederek büyük bir avantaj yitirdiklerini, ancak 3 puanlı sistemde her şeyin olabileceğini ve yeni avantajların kendilerine geleceğini söyledi. Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olmanın kendilerine çok üzdüğünü belirten Volkan Demirel şunları söyledi; "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. İçerde konuşuyoruz daha iyi oynayabilmek için. Fakat bazen sahaya çıkınca konuşulanlar olmuyor. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyorsa eline geçen fırsatları değerlendirmek zorunda. Fakat takım olarak çok kötü oynuyoruz. Hepimiz bunun farkındayız. Düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ama olmuyor. Yine de matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece her şey bitmiş sayılmaz. Ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmakla yükümlüyüm. Fakat galip gelemediğimiz sürece benim kurtarışlarımın hiçbir önemi kalmıyor. Arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Çünkü inanın en büyük sıkıntıyı bizler yaşıyoruz. Kimse bizlerin üzülmediğini düşünmesin. Artık güçlü-güçsüz kavramı kalmadı ligde. Hele ki 3 puanlı sistemde her şey olabiliyor. Bugün kazansaydık çok büyük avantaj sağlayacaktık. Bu değirmenin altından çok su akacaktır. Bu avantajlar bize çok gelecektir. Kimse merak etmesin, umutsuzluğa kapılmasın."

23.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES HÂLÂ UMUTLU

  EMİN CANKURTARAN TOPRAĞA VERİLDİ

  Şener: Trabzonspor bir yenilgiyle yıkılmaz

  SONG: MORALİMİZİ BOZMAYALIM

  Mesut Bakkal geldi, Denizli 6 puan kaptı

  Trabzon Yarı Maratonu'nu Doğan ve Çağlayan kazandı

  Mehmet Okur'un 25 sayısı Jazz'a galibiyet getirdi

  Türk atletler Atina'da 6 madalya kazandı

  İnter, salı günkü Manchester United maçına odaklandı

  ŞAMPİYONLUK GİDİYOR, ARAGONES BİRŞEYLER YAPMALI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır